2777
2789
دانشجوام  ی دوره خیلی حال روحیم‌بده😖😖😖

منم الان دارم فلوکسیتین استفاده میکنم

رفتم دکتر روانپزشک و روانکاو 

کلی باهام حرف زد 

گاهی آدم اینجوری میشه به این حالاتت اهمیت نده 

مثلا وقتی حس میکنی میخوای بهانه بگیری و دعوا رو شروع کنی به همسرت بگو و با هم برین بیرون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
دعابراتون نگرفتن؟

بخدا نمیدونم‌میترسندالان‌همه حمله کنن بهم‌ک‌قرن فلانیم‌و‌ال و‌بل ولی خودمم تموم‌فکرم‌همینه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عاخه دقیقا اینطوری هست ولی شوهرم ادمیه ک تا من خوشحال باشم پرانرژی باشم ولی میبینه من بی حوصلم ...

باید اون انرژی اولیه رو خودت ایجاد کنی در حد چند دقیقه اول ک میاد خونه، موتورش ک روشن شد بهش نیازاتو بگو بشینین بغل هم صحبت کنین از همون اشتیاقه قبل اومدنش بهش بگو درست میشه

Life is too short to not enjoy
این سودای بدن یعنی چی متوجه نمیشم یکی دیگه هم بخاطر علائم دیگ بهم‌این و‌گفت

یعنی سردی بدن

غذاهای و خوراکیای سرد باعث میشه سودای بدنت زیاد بشه

کلامزاج تو طب سنتی یکیش سوداس

که افسردگی ،دلشوره،بی حالی و کاهش اشتهاو خیلی چیزا رو باهث میشه

غذای سرد مث برنج، مرغ،ماهی،ماست،ترشیجات و اینا

منم الان دارم فلوکسیتین استفاده میکنم رفتم دکتر روانپزشک و روانکاو  کلی باهام حرف زد  گ ...

اصلا پایه بیرون‌نیست اصلااااا تابگم‌بحث‌میکنه‌چراحوصلت سرمیره ولی مشکلم با بیرون‌رفتنم حل نمیشه چون توماشینم یدفعه ب یه چی گیر میدم 

شما چقدر هزینه روانشناستون‌شد به یبار مراجعه بهتون‌قرص داد شوهرم اجازه نمیده برم اگه بخوام برم‌میترسم تیکه بندازه روانی و‌این چیزا😖😖😖میخوام بدون‌بهش بگم‌میترسم برم هزینش زیاد باشه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
یعنی سردی بدن غذاهای و خوراکیای سرد باعث میشه سودای بدنت زیاد بشه کلامزاج تو طب سنتی یکیش سود ...

سعی میکنم طبع بدنم‌و‌ گرم کنم

اصلا پایه بیرون‌نیست اصلااااا تابگم‌بحث‌میکنه‌چراحوصلت سرمیره ولی مشکلم با بیرون‌رفتنم حل نمیشه چون ...

کاملا درکت میکنم عزیزم ،میدونم چی میگی 

من پیش یه مشاوره رفتم اول بعد اون بهم گفت برو روانپزشک نیاز به دارو داری 

گفت سعی کن همسرتو همراه خودت کنی تو هر کاری

اما مثل همسر شما هیچ موقع حوصله نداره و همش بهم میگه چقدر بهم میچسبی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...