2777
2789

دوستان من خودم بالای چهل تا خواستگار داشتم هر مدلی ک فکرشو کنید هنوزم مجردم از ۱۵ سالگی تا الان قیافم خوبه ولی اکثر کسایی که میان خواستگاری بنظرم بخاطر قیافه دختر نیست بخاطر موقعیت اجتماعی خانواده اس زیبایی هم تاثیر داره  ولی نه به اندازه موقعیت خانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته منم خواستگار زیاد داشتم اولش که همشون به خاطر پدر و بیشتر مادرم میومدن خواستگاری بعدم که رفتم سر کار تو محل کار میومدن 

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

به قدری دخترای بد ذات کودن همه جوره پایین به خاطر خونواده ازدواج میکنن اونم خوب و فرتی ،آدم به عقل پسرا شک میکنه

من خانوم هستم ، بهزاد اسم خواستگارم هست نمیدونم چه تصمیمی بگیرم تو دوراهی انتخاب موندم دعا کنین انتخاب درستی داشته باشم و خوشبخت شم مرسی  

آره همینطوره ،نمی خوام توهین کنم ولی دیدم دخترای تنبل وزشت که هنر خاصی هم نداشتن به خاطر خانوادشون خواستگارای خوب وگاها عالی داشتن وبرعکس دخترای خوب وخانم به خاطر اشتباه خانواده یااعتیاد یابیماری خواستگارنداشتن آخه این انصافه نباید بگیم چون خانواده خوبه حتما دختره هم خوبه وچون خانواده بده دختره هم بده

«اللهم عجل لولیک الفرج»