2777
2789

اسی من پیشنهاد بدم 

ب خاک سیاه میشینین😂🤝🏻

(دیر از جون البته)

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا سال بعد یه زمین بخریم و چند سال طول بکشه بسازیم

بستگی ب خیلیی چیزا داره 

مثلا اینکه الان خونه دارین ؟

کار همسرت چیه؟ راه درامدتون اون‌ماشینه؟

خونه ای میتوتین بخرین کجاس چندسال ساخته ارزششو داره یا نه و....و....

ببین خونه  خریدن بهترین سرمایه هستش بهترین سرمایه

اما ماشین ممکن فرسوده بشه  ممکن چیزش بشه و قیمت بلافاصله برای فروش میاد پایین کارش نمیشه کرد هرچی دارین  بدین خونه بخرین تمام   چون هم میتونید رهبرش بدید اجاره بدید   توش زندگی کنید پول پارو میکنید

آپارتمان بخرین بجای طبق دوم ،چون فروش چنین منزلی دردسر داره اذیت میشین اما اپارتمان خیلی بهتر هست مشتری پسندتره

و از جایی ک ماشین جز سرمایه محسوب نمیشه و مدام خرج میاره مسکن خیلی بهتر هست

من خودم یک واحد آپارتمان رو طی چند سال با وام و رهن ب چندتا تبدیل کردم 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
بستگی ب خیلیی چیزا داره  مثلا اینکه الان خونه دارین ؟ کار همسرت چیه؟ راه درامدتون اون‌ماشینه؟ ...

اره الان خونه داریم 

بار جابجا میکنه و ماهی نهایت 50 میلیون

خدایـا شكرت♥😍😘

با نصف ماشین یه خونه دو طبقه بخرین؟؟

خب این خوبه که هم خونه دو طبقه رو داربن و هم نصف ماشین میمونه براتون.

گزینه دوم رو متوجه نشدم یعنی خودتون با پس اندازتون زمین بخرین؟سال  دیگه پس اندازتون میرسونه؟چون قیمت ها روز به روز تغییر میکنن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
بستگی ب خیلیی چیزا داره  مثلا اینکه الان خونه دارین ؟ کار همسرت چیه؟ راه درامدتون اون‌ماشینه؟ ...

خونه هم دوسال ساخته طبقه دوم ولی راهش جداست مستقله 

خدایـا شكرت♥😍😘