2777
2789

من از یه پیجی پارچه سفارش دادم قیمت هر متر۲۱۰ واریز کردم براش الان پیام داده من اشتباه نوشتم ۲۱۰ قیمتش ۲۷۰ تومنه برای هرمتر 

شما بودید بازم واریز میکردید بقیه شو 

میگم ندارم پولمو پس بده میگه برش زدیم هروقت داشتی واریز کن

چ انتر

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فکر میکنم شگرد جدیده

پیجش معتبره?کامنتاش بازه،ادرس و تلفن داره ،و...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

پیجش معتبره?کامنتاش بازه،ادرس و تلفن داره ،و...

اره بابا معتبره من بار اولم نیست خرید میکنن اینترنتی کلی میگردم تو پیج کامنتا بازه 

تلفنو اینام داره کد مرسوله

صدبار کفتم میکه پارچه تو نگه میدارم هروقت واریز کردی میفرستم

واااا عجب پر روییه. واسه همین بدم میاد از اینستا خرید کنم. الان دستت به هیچ جا بند نیس🤕

تا توانی دلی بدست آور ....دل شکستن هنر نمیباشد.... ★★★ کابرای دعوایی عزیز رو من ریپلای نکنین حوصلتون رو ندارم.😁 
بگو مشکل خودته اول دقت کن بعد قیمت بده. من بیشتر از این پول ندارم و نمیتونم پول تهیه کنم. پولمو پس ب ...

همین رو گفتم بخدا گفتم من همینقدر پول داشتم میگه پس پارچه تو نگه میدارم 

واااا عجب پر روییه. واسه همین بدم میاد از اینستا خرید کنم. الان دستت به هیچ جا بند نیس🤕

خیلی ناراحتم الان 

اره دقیقا اگه باقیشو ندم ممکنه پارچه نفرسته اگرم بدم معلوم نیست رایت بگه یا دروغ