2777
2789
عنوان

رفتارهای شایسته ی یه خانم باکلاس ...

2032 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 🌹

امیدوارم هر جا که هستین دلتون شاد باشه و بهترین ها رو تجربه کنید 

هدف من از ایجاد این تاپیک این هست که با رعایت یه سری اصول به بهترین خودمون تبدیل بشیم

من هر هفته قصد دارم اینجا مطالبی در این باره بزارم البته میدونم که شما ها همگی پرفکت و استادین 🌹

❤ وقتی با یکی مکالمه رسمی می کنه همش نمیگه ممنونم . ممنونم

سعی کنیم بیشتر از دو بار از کلمه ممنون استفاده نکنیم تکرار بیش از اندازه این کلمات ( ممنونم . متشکرم . مرسی ) ما رو درمانده و عاجز نشون میده 

برای بالا بردن سطح شخصیت خودش

سعی میکنه تا جایی که می تونه سوال خصوصی از کسی نپرسه ...

بعضیا یه عادت بدی که دارن وقتی مهمون میرن مدام به در و دیوار میزبان نگاه میکنن یا مثلا می پرسن فلان جنس رو چند خریدین ؟؟؟؟

و در مورد گرون یا ارزون بودن اون جنس نظر صادر میکنن ...

یا برای فهمیدن وضعیت سلیقه صاحب خانه توی مهمونی ها کابینت هاش رو باز می کنن 🙈

یا مثلا از کسی می پرسن که 👇 

چرا بچه دار نمیشین ؟؟؟

چرا بچه دوم نمیارین ؟؟؟

چقدر حقوق می گیرین ؟

و ....

ایم مدلی سوالات و رفتار ها سطح شخصیت ما رو پایین میارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❤ معمولا در هر زمینه ای یه کوچولو سر رشته داره

خیاطی . آرایش . آشپزی . یوگا . زبان های خارجی و ...

با خودش فکر نمیکنه که اون هنرهایی که خانومای قدیمی بلد بودن یادگیریش عیب و بی کلاسی هست 😊

برای باکلاس بودن باید هنرهای خانگی رو یاد بگیریم چون یاد گرفتن این مدلی هنرها نشون دهنده هوش ، استعداد و مهارت بالای ماست 

خانومایی که ضمن شیک بودن دست پخت بسیار خوبی دارند بسیار جذاب تر هستن 👌

❤ یه خانم باکلاس میدونه که تکنولوژی چقدر سریع در حال پیشرفته

پس مرتب مطالعه میکنه تا خودش رو به روز نگه داره 👌

توی شبکه های اجتماعی و گروههایی که بار علمی یا اخبار عمومی دارن شرکت کنه تا اطلاعاتش به روز باشه و مهارتهای تازه ای یاد بگیره

❤ راز داری مهم ترین ویژگی یه خانوم با کلاسه

هیچ وقت اسرار زندگی خودش یا دیگران رو به کسی تعریف نمیکنه و همین ویژگی هست که همه رو به طرف خودش جذب میکنه چون میدونن که چقدر قابل اعتماده 👌 

❤ آرایش سنگین و افراطی نمیکنه

قبل از آرایش به مکانی که می خواد بره فکر میکنه و با توجه به اون به آرایش و لباسش تنوع میدن

مثلا تیپ و آرایش برای رفتن به سوپر مارکت با پیک نیک و سالن عروسی و ... رو متوجه هستن

با هر مسئله  کوچکی شروع به گریه کردن نمیکنه چون میدونه اینطوری لوس میشه 

و وقتی خدایی نکرده یه بار گریه کرد طرف متوجه میشه که چقدر دلش رو شکسته و ...

❤ یه خانم با کلاس هیچ وقت شکسته و گوز کرده راه نمیره یا نمیشینه و سعی داره همیشه و هر موقعیتی صاف باشه چون میدونه این حالت چقدر توی بالا بردن اعتماد بنفسش تاثیر داره

❤ یه خانوم باکلاس

سعی میکنه موقع غذا خوردن 👇

به اندازه ی کم ولی با کیفیت غذا بکشه

بیشتر از ابزار چنگال استفاده کنه

حواسش به غذای خودش باشه

کمی آروم و با تمرکز غذا بخوره

در موقع غذا خوردن صحبت نمیکنه

و ...

دوستان توی مهمونی ها سعی کنین نوشیدنی تون رو توی دست چپتون نگه دارین

این طوری می تونین هنگام برخورد با یکی بدون دردسر و ریختن نوشیدنی روی لباس های خودتون یا طرف مقابل با او دست بدین

به علاوه اگه بخواین با کسی دست بدین دست راستتون خشک می مونه چون نگهداری نوشیدنی با یخ دستتون رو سرد و مرطوب می کنه👍