2777
2789

من باردارم و خیلی راحت نیستم واسه طولانی مدت بشینم ،، دیشب مراسم نامزدی یکی از فامیلای خیلی دور شوهرم بود که ارتباط چندانی نداریم و منم گفتم نمیخواد بریم اونم موافقت کرد بعد یهو دم غروب گفت داداشم اینا زنگ زدن ماشینمون خراب شده بیاید دنبالمون با هم بریم جشن اینا! 

منم گفتم پس اینجوریه منم میام بریم اگه همه دارید میرید گفت نه چه کاریه من خودم باهاشون میرم یکی دوساعت میشینم در حد رفع تکلیف و میایم گفتم اوکی 

دیگه اینجوری شد که منو پسرم خونه موندیم آقا هم حسابی به خودش رسید و تیپ زد و با داداشش و زن داداشش ساعت ۸ رفتن و ساعت ۴ صبح برگشتن یعنی قرار بود ۲ ساعت باشه شد ۸ ساعت...😠

این بین چندباری هم زنگ زدم که یکبارشو جواب داد یبارم پیام داد که اینجا شلوغه صدا به صدا نمیرسه دیگه نه خودش زنگ زد نه من😒 منم رفتم تو اتاق پسرم خوابیدم و محل ندادم 

حالا صبح میبینم جاریم استوری اینستاش گذاشته که مهمونی پر بوده از زن و دخترای لختی و بزن و برقص و نامزد سابق شوهرمم بوده 😤

بنظرتون من نباید ناراحت باشم و قهر کنم؟

شما جای من بودید چه فکری میکردید و چه برخوردی میداشتید

خودشم به روی خودش نذاشته بیاد یه کلمه باهام حرف بزنه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

نخونده میگم حق داری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن این مردا زنشون حامله میشه راحت هرکار دوس دارن میکنن اگ‌ قهر کنی ناز می‌کشه قهر کنه اگه محل نمی‌ده خودتو سبک نکن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

قطعا حق با شماست

درسته ، برام مهم نیست و در نهایت آرامش در مسیر موفقیت و آرزوهام قدم برمیدارم 🌙🌷                                                   وزن ‌اولیه : ⁶⁵ . هدف اول : ⁶⁰. هدف دوم : ⁵⁵ . هدف نهایی : ⁵⁰