بچهها اگر شما یه اسمی رو سالها خیلی دوست داشته باشین و همه هم بدونن، بعد جلوی یه خانم باردار از اقوامتون بگید و اون هم دقیقا همون اسم رو روی بچش بذاره، شما دیگه از اون اسم صرفنظر میکنید؟ یا براتون اهمیت نداره و همون رو روی بچه خودتون هم میذارید؟
ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این اتفاق دقیقا واسم افتاد دخترخاله همسرم تا ماه نهم هم اسم بچشو یه چی دیگه نیگفت من گفتم من فلان اسمو دوستدارم بعد همونا گذاشت😂اما مهمم نبود خب اون زودتر بچه دار شد منم که مخترع اون اسم نبودم که حالا اسم دیگه انتخاب کردم و به هییییچ کسی هم جز خودمو و همسرم نگفتیم
این اتفاق دقیقا واسم افتاد دخترخاله همسرم تا ماه نهم هم اسم بچشو یه چی دیگه نیگفت من گفتم من فلان اس ...
کآر خوبی میکنی که دیگه نمیگی. منم دیگه اسمای موردعلاقم رو نمیگم به فامیل. ببین من سالها عاشق این اسم بودم و همه میدونستن. به این تا گفتم گذاشت. جالب اینه که چهارتا بچه داره و اولی نیست که بگم ناشی بوده یا ذوق داشته.
عجب آدمی بوده دخترخاله همسرت
ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)