2777
2789
عنوان

ریزش مو

129 بازدید | 16 پست

بچه هاااا

برای ریزش موی شدید چه راهکاری دارین

تروخدا کمک کنین 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یکی بگه مشکل منم هست هرکاری بگید کردم موندم چیه ک موهام درست نمیشه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

من کلی دکتر رفتم ی عالمه دارو خوردم کلی آزمایش دادم 

ولی خوب نشد و دارم رو به کلی میرم

ولی دیگه برام مهم نیست چیکار کنم اوایل میخواستم خودمو آتیش بدم وقتی موهام سر چاه حموم جمع میشد 🤦😂

بخند تا دنیا به روت بخنده  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کلی دکتر رفتم ی عالمه دارو خوردم کلی آزمایش دادم  ولی خوب نشد و دارم رو به کلی میرم ولی ...

بخدااااا

آنقدر موهام پرپشت بود

الان کف سرم معلوم شده😭😭😭مشت مشت می‌ریزه

برای یه زن اونم تازه عروس چی بدتر از اینه

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
شامپو سبغ  ماینوکسیدیل  اینا شنیدم خوبع ولی استفاده نکردم

محلول ماینوکسیدیل رو اگه بزنی دیگه باید تا آخر عمرت بزنی وگرنه به چوخ میری 😁

شامپو سبغ  ماینوکسیدیل  اینا شنیدم خوبع ولی استفاده نکردم

مرسی قشنگمممممم

دومی قرصه؟

بخدااااا آنقدر موهام پرپشت بود الان کف سرم معلوم شده😭😭😭مشت مشت می‌ریزه برای یه زن اونم تازه عر ...

منم ی سال پیش همه حسرت موهامو داشتن ولی الان...

با اینکه به چشم زدن اعتقاد ندارم ولی فک کنم چشم خوردم 😂

محلول ماینوکسیدیل رو اگه بزنی دیگه باید تا آخر عمرت بزنی وگرنه به چوخ میری 😁

😭من همین الآنم به چوخ رفتم

ویتامین میخورم

آمپول بیوتین بپنتین....کوفت زهر....همه چی اما نمی‌دونم چه مرگشه

آمپول بیوتین و بپانتین 6 هفته از هرکدوم هفتع ای ی دونه  قرص فولیکوژن دو ماه روزی ی دونه بعد صب ...

مرسی عزیزدلم 

ممنونم از محبتتون 

😭من همین الآنم به چوخ رفتم ویتامین میخورم آمپول بیوتین بپنتین....کوفت زهر....همه چی اما نمی‌دونم ...

اگه کمتر از شش ماهه که ریزش داری شاید تو دوره ریزش مو باشی که بعد چند مدت برطرف میشه

مثل مرغا که پرریزی میکنن بعد از اول خوشگل تر میشن 😂

😭من همین الآنم به چوخ رفتم ویتامین میخورم آمپول بیوتین بپنتین....کوفت زهر....همه چی اما نمی‌دونم ...

و اینک ی مقدارش بخاطر غذاهایی هستش ک میخوریم و کاریش نمیشه کرد و دومیش استرس 

حتی استرس برای ریزش مو خودش باعث ریزش مو میشه باید سعی کنی بیخیال باشی در کنار مواردی ک گفتم

اگه کمتر از شش ماهه که ریزش داری شاید تو دوره ریزش مو باشی که بعد چند مدت برطرف میشه مثل مرغا که ...

اها فصل پشم ریزون🤣

والا به شرطی که پشمی باقی بمونه.....🥺🥺