2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیلی ها بیان

78 بازدید | 13 پست

ریزش مو دارم احساس میکنم هی موهام کم حجم تر میشه میخوام ماینوکسیدیل رو امتحان کنم. تا حالا امتحانش کردین؟ کار دیگه ای بوده که کرده باشین ریزش مو تون رو قطع کرده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم هورمون و استرسه. کلا موهای من خیلی حساسه انگار دنبال بهونه اس،بریزه. الان ماه رمضون شده ریزشش ...

برو حتماااااااا 

اول مشکلت رو برطرف کن بعد برو دکتر پوست 

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️
وبیشتر هم دکتر برای دلایل هورمونی که باعث ریزش میشه این محلول را تجویز میکنه شما اول یک آزمایش بده ...

ااا بیشتر واسه دلایل هورمونی میدن‌ پس

آره باید یه سونو هم برم خیلی وقته نرفتم

بله من خودم تنبلی تخمدان دارم وریزشمم هورمونیه دکتر برام تجویز کرد تا یک ماه اول که میزدم ریزشش شدید ترشد بنابر این خودم قطع کردم مصرفش وبه دکترم گفتم ایشون هم گفتند باید تا ۶ ماه حداقل مصرف کنی تا نتیجه اش راببینی واگه قطع کنی دوباره ریزش شروع میشه باید مصرفش دائمی باشه.

بله من خودم تنبلی تخمدان دارم وریزشمم هورمونیه دکتر برام تجویز کرد تا یک ماه اول که میزدم ریزشش شدید ...

منم تنبلی تخمدان داشتم با اصلاح سبک زندگی خوب شدم ولی این ریزش مو تغییر نکرد موند روم. کلا موهام دنبال بهانه ان بریزن

منم تنبلی تخمدان داشتم با اصلاح سبک زندگی خوب شدم ولی این ریزش مو تغییر نکرد موند روم. کلا موهام دنب ...

عزیزم چیکاری انجام دادی که خوب شد آخه میگن درمان نداره باید کلا رعایت کنی ورژیم غذایی خاصی را انجام بدی ودر کنارش ورزش کنی

من با اینکه لاغرم و شیرینی جات و شکر وقند وفسود و...مصرف نمیکنم ودر کنارش ورزش هم انجام میدم گاهی ولی خوب نشدم خیلی هم دکتر رفتم ولی فایده ای نداشته

عزیزم چیکاری انجام دادی که خوب شد آخه میگن درمان نداره باید کلا رعایت کنی ورژیم غذایی خاصی را انجام ...

با غذا اصلا آب نمیخوردم.فست فود و کنسرو و انواع سس‌های آماده نمیخوردم. مرغ و گوشت گاو و گوساله نمیخوردم فقط گوشت گوسفند یا ماهی. برای یه سال دقیق رعایت کردم رفتم سونوگرافی گفتن نرمال شده