2777
2789

من می خواستم لباسشویی بخرم فروشنده بهم گفت ازین مارکها نخر خیلی گرون هستن و خراب بشه قطعه اش رو نیست 

بی را هم نگفت تی وی مون خراب شد یه قطعه اش هشت ونیم ملیون خرج برداشت تازه به سختی پیدا کردیم الان هم همش با وحشت تلوزیون رو روشن می کنیم 😖

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
من می خواستم لباسشویی بخرم فروشنده بهم گفت ازین مارکها نخر خیلی گرون هستن و خراب بشه قطعه اش رو نیست ...

وای چه بد.. من میخام ماشین ظرفشویی بگیرم نمیدونم بیم آلمان خوبه یان یا اینکه الان تو بازار هست یان. شاید بقیه بفهمن قدیمیه . یا قطعاتش هست یان 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس داشتم الجی بخرم

ولی هم از فیک بودنش ترسیدم هم اینکه قطعات پیدا نشه

اخرش دوو خریدم

باور کن الانم که دوو خریدم همش میگم نکنه فیک باشه

خداروشکر میکنم الجی اینا نخریدم با این همه وسواسم

این کاربری دست دو نفره

برو تو بازار ببین چی به نظرت خوبه 

گاهی ایرانی ها هم چیز خوب دارن قیمتشون هم نصف این مارکهاست 

منم می خواستم لباسشویی یوش بگیرم چون لوازم خونگی ها همه بوش هست اما این رو که گفت امرسان خریدم 

اما امرسان یه مدل ماشین ظرفشویی داشت دوسش نداشتم 

حالا شما برو مقایسه کن ببین چی گیرت میاد متاسفانه بازار لوازم خانگی مثل بازر خودرو چندان تعریفی نداره

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
منم دوس داشتم الجی بخرم ولی هم از فیک بودنش ترسیدم هم اینکه قطعات پیدا نشه اخرش دوو خریدم باور کن ...

نه می‌دونی راستش من یه ماشین ظرفشویی دست دوم پیداکردم که مال چند سال پیشه. قدیمیه صاحبش میگه بیم اصل آلمانه و خیلی خوب کار کرده . بخاطر این میگم نمیدونم بخرم یان. میترسم بقیه بفهمن دست دوم خریدم خخ