2777
2789

‹ - #فکت '🐜 .. ›

یك گونه‌ خاص از عروس دریایـے بنام 𝐓𝐮𝐫𝐫𝐢𝐭𝐨𝐩𝐬𝐢𝐬 𝐍𝐮𝐭𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐚 وجود دارد که عمر جاودان دارد ، این موجود پس از آخرین مرحله‌ از بزرگسال بودنش دوباره به نخستین مرحله‌ زندگیش باز میگردد و این چرخه دائم تکرار میشود و همیشه زنده میماند

‌‌‎‌‌⊱⋅─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ G◞ ⟅ .💛👁. ⟆

خودت باش مثل بقیه زیاده..:) ‌

.↜ #تئوری‹'🐾👻'›.

یک واقعیتی که هست به دلیل در هم پیچیدگی زمان و نسبی بودن مفهومش در همین لحظه که شما نشستید و دارید این پست رو میخونید نسخه آیندتون ممکنه درحال فکر کردن به وضعیت الان خودش باشه، چه خوب چه بد... 🕰

⊱⋅─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─⋅⊰

◞ ⟅ .💛👁. ⟆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‹ - #فکت '🐜 .. ›

یه فکت جالب...یه راه خوب واسه مایی که ورزش کردن رو زیاد دوست نداریم بگم که...راه های دیگه ای هم هست مثلا وقتی دوش آب سرد میگیرید اندازه نیم ساعت پیاده روی کالری میسوزونید 🤭

‌‌‎‌‌⊱⋅─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─⋅⊰

◞ ⟅ .💛👁. ⟆

.↜ #تئوری‹'🐾👻'›.

عروسک تسخیر شده و معروف آنابل درجعبه ای شیشه ای در موزه اسرارآمیز کنتیکت قرار دارد و توسط کشیشی هر هفته با آب مقدس تطهیر میشود.روی شیشه نوشته شده است: هشدار به نفعتان است درش را باز نکنید

⊱⋅─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─⋅◞ ⟅ .💛👁. ⟆

‹ - #فکت '🐜 .. ›

میدونستید که در هر سه دقیقه یک انسان روی کره زمین اعلام می کند که بشقاب پرنده دیده است؟!

به گفته ناسا در سال ۲۰۱۵،ما سالانه ۶۰۰۰ گزارش در مورد دیدن موجودات فضایی و سفینه هایشان دریافت داشتیم که ۴۴٪ از انها واقعی با مدرک فیلم یا عکس هستند!!

‌‌‎‌‌⊱⋅─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─⋅⊰◞ ⟅ .💛👁. ⟆

.↜ #تئوری‹'🐾👻'›.

از سال 1960 تا الان جمعیت جهان دو برابر شده است.❌

⊱⋅─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─⋅⊰

@STicKeR_tRaInInG◞ ⟅ .💛👁. ⟆