2777
2789
عنوان

تورو خدا کسانی که بچشون تشنج شده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 28 پست
ایستاده بود نیوفتاد ؟بدنش سفت نشد؟ سرش به یه سمت کج نشد

نه ایستاده بود خیره بود به روبه رو اما هرچی صداش میکردم عکس الهام نداشت بدنش سفت نبود سرش صاف بود کف نمی اومد از دهنش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دهنش کف نیومده؟ نمیلرزیده تو خواب؟

نه اصلا کلا داشت با خواهرش بازی میکرد چون از صبحش چند بار بالا آورده بود من دیدم داره سرفه می‌کنه صداش کردم گفتم بیا آشپزخونه بهت الو بدم حالت تهوعت خوب بشه وقتی اومد سمت آشپزخونه من برگشتم دیدم به روبه رو خیره شده وهرچی صداش میزنم اصلا عکس العمل نشون نمی ده 

نه اصلا کلا داشت با خواهرش بازی میکرد چون از صبحش چند بار بالا آورده بود من دیدم داره سرفه می‌کنه صد ...

فک نکنم تشنج باشه. من بچه بودم تشنج میکردم از دهنم کف میامد میلرزیدم تو خواب. به گفته مادرم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
پس چرا تو این دوماه مریض شدنی اینطور میشه بخدا تو شکیم چیشد یهو این بچه

متخصص مغز و اعصاب ببرین اگه تهران هستین . دکتر شهاب الدین طباطبایی. من پیش ایشون خوب شدم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
مشهدم

از همه جای میان اونجا زنگ بزن وقت بگیر موقعی که میخوای بیای اگه برات مقدوره با هواپیمایی یا قطاری چیزی بیاین باز شبش برگردین چون بهترین دکتره حتی هز ترکیه ام میان پیشش