2777
2789
عنوان

کسی هست از لحاظ درسی و روحی بتونه کمکم کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 58 پست
چرااا!! 

زندگیم سراسر مشکله اول میگفتم بخونم چیزی تغییر نمیکنه اینقدر فکروخیال کردم که الان بخوامم نمیتونم بخونم

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
اگه از الان نگرانش نباشم  مسلما دوازدهم هم برام مهم نیست

منم مثل تو دهم و یازدهم انقد نگران این بودم که تست نزدم و عملا خودمو میزدم به درو دیوار بعد که رفتم دوازدهم حتی حس استرس کشیدن برای کنکورم نداشتم میگفتم وللش هرچی میخواد بشه

دریای ارام ناخدای قهرمان نمیسازد 🚢💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری هیچی نخوندی پس نوبت اول رو چطوری جمع کردی؟😑💔مثلا چطور حرفایی میزنن که ناخوشاینده؟ چه جو بدی ...

نخوندم واقعا 

شب امتحان یکم فقط نگاه کردم 

فقط تونستم پاس کنم  و نیوفتم بالای 12 فقط گرفتم 

ولی هیچی نفهمیدم. 

ببین اون اوایل میگفتن بهم تو گوشی البته آره ما نهم اینا معدل 20 الان یازدهمم معدلم 15 یا دهم خیلی سخته و ولش کن و نرو اصلا و این حرفا اصلا تو دلم رو خالی کردن 

منی که تا پارسال معدل 20 بودم امسال معدلم شد حدودا 17 و خوردی نزدیک 18

وای مشکلات شخصی فکرت درگیر میشه بعد سیستم خوابت بهم میریزه بعد هی خودتو مشعول میکنی بعد هی فکر میکنی ...

آخ آره دیقااااا 

فک کن بعضی شبا از خواب دارم دیوانه میشممممم 

ولی خوابم نمی‌بره 

چند ساعت فقط دراز کشیدم و غلت میزنم

و از شدتش سر درد میگیرم ولی خب خوابم نمی‌بره 

زندگیم سراسر مشکله اول میگفتم بخونم چیزی تغییر نمیکنه اینقدر فکروخیال کردم که الان بخوامم نمیتونم بخ ...

تو چرا اینقدر شبیه منیییییییی 

منم فک میکنم غیر ممکنه قبولیم دانشگاه 

دلم صنعتی شریف ميخواست 

هع الان یالغوز اباد هم قبول نمیشم با این وضعم 

خواهر که نیستم ولی نمیدونم اینجا هم نیام اصلا حوصله ندارم بخونم ی مرضی گرفتم نتونم بخونم انگار قسم خ ...

عه ببخشید فک کردم دختری 

چقد مثل منی خود منی :( 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
آخ آره دیقااااا  فک کن بعضی شبا از خواب دارم دیوانه میشممممم  ولی خوابم نمی‌بره  چ ...

من که ظهر وبعدازظهر اینا میخوابم تاشب 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
تو چرا اینقدر شبیه منیییییییی  منم فک میکنم غیر ممکنه قبولیم دانشگاه  دلم صنعتی شریف ميخ ...

تا سال کنکورت احتمالش هست حالت بهتر بشه

عه ببخشید فک کردم دختری  چقد مثل منی خود منی :(

چرا اینجوری شدیم واقعا 

درسی رو که میدونم میتونم روحی رو نمیدونم چطوری میتونم کمکت کنم👵 ولی اگه درست خوب بشه فک کنم به حال ...

اره خب تاثیر داره 

چه اپلیکیشنی داری؟! 

ک بتونم اونطوری در ارتباط باشیم