2777
2789
عنوان

کسی هست از لحاظ درسی و روحی بتونه کمکم کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجی من تنهایی بیرون نمیتونم برم!  تو میگی بدون اینکه بگی برو

من مث خودتم ولی با خانوادت صحبت کن بگو مثلا برا درسام نیازه و یه جوری مخشون کن دیگه 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
سعی میکنم  مرسی ازت❤️ تو چندمی؟

❤️

دهم

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
عه همسنیم پس زشته تو چیه

آره من انسانیم من پنج ساله با قرصا افسردگی خدمو رو پا نگه داشتم نمیدونم از این ب بعد چجوری زنده ام روحم ک اصن انگار زنده نیس

آره من انسانیم من پنج ساله با قرصا افسردگی خدمو رو پا نگه داشتم نمیدونم از این ب بعد چجوری زنده ام ر ...

5 سال! 

يعني از ابتدایی 

پنجم بودی؟ 

چه بد واقعا 

خانوادت میدونن؟ به فکر درمان نبودی؟ 

5 سال!  يعني از ابتدایی  پنجم بودی؟  چه بد واقعا  خانوادت میدونن؟ به فکر درم ...

کلا از بچگی افسردگیم شروع شد ولی این پنج سال یا شایدم بیشتر خیلی حالم بدتر شد خانوادم زیاد اطلاعی ندارم ولی در حدی ک مثلا برا مریضی ها جسمیم میرم دکتر میگن این افسردگی داره و مریضی هاش برمیگرده ب اعصابش تا همین حد میدونن و خب زیاد اهمیتی نمیدن مشغله خودشونو دارن آره ب فکر درمان ک هستم تو این دو سال خیلی روانپزشک و روانشناس رفتم ولی زیاد روم تاثیر نداشته 

اوه چقدر بده واقعا  امیدوارم هر چه زودتر حالت بهتر شه❤️

فدات توام امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی 

راستی اصلا هم نترس از همین برنامه بریز درستو شروع کن میرسی حتما از خدا کمک بگیر کم نیاری