2777
2789

دیشب تو بیمارستان ی عروس بیست ساله میمیره 😢😢😭😭😭💔

من میگم ناشی گری دکتر و پرستار بوده وگرنه مگه الکیه؟؟؟

الان میگم چرا 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

میگه رفتن شمال مسافرت بعد اینکه  برگشتن روز اول گفته حالم بده و خوب نیست بردن بیمارستان 

رفته کما بعد به هوش اومده بعدش فوت کرده 💔💔😢

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

امان از وقتی ک آدما سر جای خودشون نباشن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی چرا بلایک 

دکترا بعضیاشون خیلی گاون 

اونموقع دکترا افلاین درس میخوندن و این شدن وای ب حال دکترامون ک انلاین درس میخونن 

در ایندع هممون میمیریم

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

ینی چی بوده که با ی از شمال برگشتن بد بخت بمیره 

حتی اگه کرونا باشه که الان فک نکنم زیاد باشه 

ینی ی دفعه بمیره؟؟؟ تازه اومده بوده

قسمتش این بوده

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
گفتی چرا بلایک  دکترا بعضیاشون خیلی گاون  اونموقع دکترا افلاین درس میخوندن و ای ...

واقعا همینه 🤦🤦🤦🤦💔

والا دانشجو های پزشکی اصلا د ست درس نمی‌خونن همش تفریح و خوش گذرونی و ...

پس اینا کی میخونن مثلا دکترن 

بعدش میان مردم و بد بخت میکنن

اون راحت شد  خدا به خانوادش صبر بده

آخه خیلی جوون بود تازه عروس بوده 

کلی ذوق داشته حتما🤦💔

واقعا همینه 🤦🤦🤦🤦💔 والا دانشجو های پزشکی اصلا د ست درس نمی‌خونن همش تفریح و خوش گذرونی و ... پ ...

الان میری بیمارستان ی سرم بزنی هرچی رگ داری میزنن پاره میکنن 

دوسه تا دانشجو ترم اولیو میفرستن بیمارستان بدون هیچ اموزش و دانایی 

تهشم ی خانوم دکتر و اقای دکتر میچسبونن تنگشون و ی مدرک الکی بهشون میدن

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

شاید مواد مخدر استفاده کرده بهش نساخته اوور دوز کرده الکی که نمیشه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓