2777
2789
عنوان

کاهش وزن

152 بازدید | 9 پست

سلام وقت همگی بخیر

۴ ماهه که سزارین شدم.بخاطر شیر دادن نمیتونم رژیم بگیرم و مدام در حال خوردنم تا شیرم برای نی نی کافی باشه.سایز شکمم خیلی اذیتم میکنه. چون نی نی تمام وقت مراقبت میخواد نمیتونم فعلا باشگاه برم. راهکاری دارید که تو خونه بتونم کمی وزن کم‌کنم و شکممو جمع کنم.ممنون میشم همفکری کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقص

پیاده روی 

گن

بخور ولی کم بخور

مثلا ۱ کف گیر برنجو 

با ۱ کاسه سالاد بخور 

۱ ساعت بعدش میوه

۱ ساعت بعدیش چایی بیسکوییتی چیزی

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

من بعد زایمان رفتم دکتر معاینه کرد .

گفت اصلا شکمتو نبند ‌‌چسبندگی میاره  . و انوقت تو دردسر میفتی و عمل باید بکنی ‌ متخصص بود.

نبستم شکمم گنده مونده .

اح خجالت میکشم . مردم میپرسن باز بارداری :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دزار نشست رو چشم میزنم حلقه هم قبل از بارداری زیاد میزدم الان بخاطر عملم یه کم میترسم چون‌حلقم سنگی ...

دراز نشیت اصول داره... همینجوری که اثر نمیزاره درضمن اگه درست زده نشه ممکن عضله رو سفت کنه.

باید بدن حسابی گرم باشه و بعد دراز نشست زد... 

من بعد سزارین... یمدت فقط غذاهای آب پز و بخار پز خوردم، برنج و نون کمتر کردم. واقعا تاثیر داشت، وزن  بچه هم  کم نشد و آسیب ندید.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
منتظرم‌پسرم به غذا بیفته رژیم‌بگیرم. ممنون از راهنماییتون

رژیم رو خودت نگیر ضرر داره .

برو دکتر تغذیه و رژیم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .