2777
2789
عنوان

تو رو خدا واسه پسرم دعا کنید

789 بازدید | 39 پست

تو رو خدا از بیماریش نپرسید فقط بگم که پنج سال هست که بیماره 

دعاش کنید تو این لحظه های عزیز 

دعاها اثر دارند ...

امروز طفلی می گفت اصلا چرا زنده باشیم تو این دنیا که اینقدر پر از درده ، هنوز ۱۱ سالش کامل تموم نشده ولی تا دلتون بخواد عذاب کشیده ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

شما به عنوان مادر خیلی نقش دارین در حال روحی فرزندان 

از تأثیر خودتون غافل نشین

ان شاءالله که خداوند کریم شفای عاجل عنایت کنن به برکت صلوات 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الهی که زنده و سلامت باشه و عاقبت بخیری و موفقیت و به ثمر نشستن گل پسرت رو ببینی عزیزم. الهی بزرگ بشه و خیرش به همه برسه و نامدار بشه 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

حمد خوندم براش..انشالله سالم و سلامت بشه

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
مممنونم عزیزم  خدا به شما و خانواده سلامتی بده منم برای شما می خونم

ممنون🌱

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من