2777
2789
عنوان

اگه همسرتون بزنه چی کار میکنید؟

427 بازدید | 43 پست

خیلی دلم گرفته😭 ، ده ساله دارم باهاش زندگی میکنم با همه ی شرایطش کنار اومدم ، به کم قانع بودم ، ولی شوهرم گاهی خوبه گاهی خیلی اخلاقش بد میشه دست بزن داره،  سر مسائل روزمره یه دفعه داغ میکنه میزنه به سرش ، دوتا بچه دارم نمیشه که باهاش حرف نزنم ، بعدم میگه من فحش میدم میزنم اگه تو جواب بدی زن بدی هستی  ، بابام خیلی بدش میاد از زدن ، اگه بفهمه سریع طلاقمو ازش میگیره مامانم هم غصه میخوره ،

بهش میگم چرا میزنی تو صورتم تف میکنی؟ موهامو میکشی میگم حتی تو صورت حیوون هم نباید بزنی میگه تو از حیوون بدتری میگم چرا؟ جوابی نداره بده ، میگم من بدم چرا بچه ی کوچیکتو میزنی؟ از بس بخشیدمش زدن من براش عادی شده؟ 😭 چی کار کنم بهم مشورت بدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار هم شده برای خودت برای بچههات نبخش  چرا وقتی میبینین شوهرتون بده دست بزن‌داره بچه میارید ...

یکسال قبل از ازدواجمون پدر مادرشو از دست میده دلم میسوخت براش فکر میکردم درست میشه ولی الان خیلی پررو شده

اسی منم همین چندروز پیش یه کتک درست حسابی خوردم یه هفته فقط سردرد بودم بخاطرش اما چیزی نگفتم به پدرم بگم که خون بپا میشه یازده ساله که باهاش زندگی میکنم چندوقتیه اینجوری شده الانم خیییلی پشیمونه هر کاری  می کنه که من بخندم امامن دیه مثل سابق نمیشم اگه خاستی تاپیکموببین

منم شرایطم مثل توه اما من زدنی فش میدم داد میزنم جیق میکشم منم میزنمش یبار زد منم تحریکش کردم بیشتر زد رفتم کلانتری برگه گرفتم رفتم پزشکی قانونی چشش ترسید الان خیلی کمتر شده زیاد جرات نمیکنه دست بلند کنه

یکسال قبل از ازدواجمون پدر مادرشو از دست میده دلم میسوخت براش فکر میکردم درست میشه ولی الان خیلی پرر ...

نبخش مردو ک‌هی می‌بخشی سکوت می‌کنی بد عادت میشه من خودمم همینم یکم‌رو‌بدم ب شوهرم چ‌کارا ک نمیکنه