2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه زده بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 38 پست
صدقه و چشم به کنار  با دلم که آتیش گرفته چیکار کنم با حرفایی که شنیدم خدایا کاش بچه هام نبودن خ ...

دور از جونت عزیزم

یه ذره تو دلت بهش فحش بده آروم بشی

منم خیلی گریه کردم ولی فایده نداره که

به خدا انقدر اعصابم خرده حال ندارم پاشم یه چیزی بخورم مسواک بزنم الان اذان میده فردا حالم بد میشه

دور از جونت عزیزم یه ذره تو دلت بهش فحش بده آروم بشی منم خیلی گریه کردم ولی فایده نداره که به خدا ...

منم دهنم تلخه عین زهر مار...بخدا حاظرم بیاد بگه ببخشید همه چیز یادم میره ۸ساله کشیدم دیگه بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دهنم تلخه عین زهر مار...بخدا حاظرم بیاد بگه ببخشید همه چیز یادم میره ۸ساله کشیدم دیگه بسه

میفهممت

منم رفتم لب پنجره به این امید که بیاد خونه

ولی نیومد

پسره خر 

نمیشه بهش حرف بزنی سریع میذاره کف دست مادرش

پاشو یه چیزی بخور خرمایی چیزی یه ذره جون بگیری 

اومدم اتاق دراز کشیدم پیش بچه هام برو یه چیزی بخور گلم فردا بتونی روزه بگیری

کار خوبی کردی..بوسشون کن ...من عاشق بچه هام..

اصلا میبینمشون مشکلاتم یادم میره

من که سعی میکنم تو دعواهامون خیلی حرص نخورم ولی فایده نداره

ما بچه دارم نمیشیم

کلکسیونمون کامله

چهارتا خرما خوردم با یه لیوان آب😐😐😑😑

کار خوبی کردی..بوسشون کن ...من عاشق بچه هام.. اصلا میبینمشون مشکلاتم یادم میره من که سعی میکنم ...

ان شا الله بزودی بچه دار بشید

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم