2777
2789

کیستش از چه نوعیه؟آندومتریوزه؟ با دارو کمتر میشه من دانازول خوردم یکبارم عمل کردم برشون داشتم باز اومدن میگن باید آی وی اف بشی به خواهرت بگو منظم پیگیرش باشه و تحت نظر دکتر

خدایا شکرت... 

ان شاالله رفع میشه 

میشه بگی چجوری فهمیدی و علائم چی بود

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیستش از چه نوعیه؟آندومتریوزه؟ با دارو کمتر میشه من دانازول خوردم یکبارم عمل کردم برشون داشتم باز او ...

عزیزم سما اندومتریوز هستی با دارو رفع شد !؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
کیستش از چه نوعیه؟آندومتریوزه؟ با دارو کمتر میشه من دانازول خوردم یکبارم عمل کردم برشون داشتم باز او ...

دکتر گفته عمل کن اگه نمیخوای عمل کنی ی ماه دارو بخور ببین چی میشه ولی من همش استرس ترکیدنشو دارم . کیست شما چند سانتی بود؟

من هردو تخمدانهام دارن تا ۹ سانت رفت کپسول دانازول میخوردم کوچیک میشد ولی یه دکتر دیگه میگف ضرر داره دیدی دکترا همو قبول ندارن  ولی حتما پیگیر بشه نگران نباش اگه دکترشو مرتب بره چیزیش نمیشه اصلا به چیزای بد فکر نکن

خدایا شکرت... 
من هردو تخمدانهام دارن تا ۹ سانت رفت کپسول دانازول میخوردم کوچیک میشد ولی یه دکتر دیگه میگف ضرر داره ...

دانازول چیه؟ دکتر براش قرص ضد بارداری تجویز کرده . یعنی شما بادارو خوب نشدین عمل کردین؟

اره ولی باز اومدن عمل کردم اومدن الان میخوان ای وی اف کنم دعا کنید باردار بشم و ای وی افم مثبت بشه&n ...

ان شاالله عزیزم منم اندومتریوزم 😢😢😢

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
نوعش تو سونو نزده فقط نوشته هیپواکوئیک کیست

اگه یکی یا دوتاس احتمالا اندومتریوزه یا کیست خونی بهش میگن وقتی پریود میشه اینم خود بخود داخل خودش خونریزی میکنه و بزرگ میشه چند سالشه خواهرت ازدواج کرده؟

خدایا شکرت... 
اگه یکی یا دوتاس احتمالا اندومتریوزه یا کیست خونی بهش میگن وقتی پریود میشه اینم خود بخود داخل خودش خ ...

۲۸ سالشه قبلا هم کیست داشت با دارو رفع شد ولی این سری خیلی بزرگه قبلیارو توی سونو میزد فولیکولار اینو نمیدونم چه نوعیه