2777
2789

بنظرم ٢/٥تا ٣اماده اش 

دوختش پيش س خياط مزون دوز ١٥٠٠تقريبا

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استینهاش که افتضاح 

کاش نبود 

پشتش چرا کوتاه تر از جلو هست از سمت چپ ببین 

اینو فووووق فوقش زیر یه تومن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خداییش خیلی کم گفتی😂😂

اونروز رفتم کفش بگیرم گفتم خر چقدر هم تورم بیاد نهایتا هشتصد نهصد رفتم تو آقاهه کفت دو نیم ملیون

کفش‌ساده پاشنه بلند جنس معمولی و یه دونه پاپیون داشت پشت و جلوش

استینهاش که افتضاح  کاش نبود  پشتش چرا کوتاه تر از جلو هست از سمت چپ ببین  اینو فو ...

نه کوتاه نیست 

من اینو از رو فیلم عکس گرفتم

دختره داشت میچرخید 

توجه کنی دامنش داره پیچ میخوره دور پاش 

miu ^___^ miu
اونروز رفتم کفش بگیرم گفتم خر چقدر هم تورم بیاد نهایتا هشتصد نهصد رفتم تو آقاهه کفت دو نیم ملیون کف ...

آره بابا بازار افتضاحه 

الان کفش بچه ها هشتصد نهصده

miu ^___^ miu
نه کوتاه نیست  من اینو از رو فیلم عکس گرفتم دختره داشت میچرخید  توجه کنی دامنش داره پیچ ...

اینا مشابه کاریه که گذاشتین پیجشم ترکیه س

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔