2777
2789

مهمون حبیب خداست ،با مهمون محترمانه رفتار میکنم بعد که رفت در آرامش با همسر مطرح میکنم ...واقعا ارزشش نداره دنیا دو روزه چنین جنگ اعصابی واسه خودت درست کنی عزیزم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البتههه بستگی داره کی خبر بده

مثلا اگ از دوروز قبلش بگه باز یه چیزی 

اگ یه روز قبلش بگه غذا باخودش من خونرو میسابم پنج ساعت قبلش ک درارو قفل نیکنم ع مرز خارج میشم بعد با موشک شوهرمو ترور میکنم🥲🤣

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
مهمون حبیب خداست ،با مهمون محترمانه رفتار میکنم بعد که رفت در آرامش با همسر مطرح میکنم ...واقعا ارزش ...

من ازمهمون بدم نمیاد صددرصد که بهشون احترام میزارم ازکاره شوهرم ناراحتم اصلا به من نگفته که میخاد دعوت کنه خوب بود بامنم مشورت میکرد ببینه اصلا شرایطش ودارم 

فرداشب سرخود مهمون دعوت کرده من اصلا باهاشون راحت نیستم 

یه خورشت درست کن ب شوهرتم بگو بره کباب بگیره بیاره با وسایل سالاد تا دگ ازین کارا نکنه

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

شوهر من تویه این مواقع یه گاو بیشعوره انتظار داره بهترین پذیرایی بکنم .حتی کاری می‌کنه که ضایعشم یا حرفی  که قبلاً در مورد این مهمونه زدم رو تویه اون جمع پیش طرف میگه اون لحظه ها دوست دارم تویه وجودم بمب باشه منفجرشم

یه لیست بلندبالا مینویسم میدم بره بخره روز قبل مهمونی میوفتم به جون خونه روز مهمونی هم از صب میوفتم ...

بحث اشپزی واین حرفانیس میگم بهش چرا به من نگفتی سرخود مهمون دعوت کردی اخه اینا تاحالا خونم نیومدن

من ازمهمون بدم نمیاد صددرصد که بهشون احترام میزارم ازکاره شوهرم ناراحتم اصلا به من نگفته که میخاد دع ...

حرف شما کاملا درسته حالا کاری که شده حتما در خلوت خودتون بعد رفتن مهمون  در آرامش مطرح کنید جلو مهمون بخوان به شوهرتون اخم تخم کنید بعد بدتر میشه ..میتونین غذا از بیرون بگیرید و یک مقدار مسيولیت به شوهرتون واگذار کنید تموم این مشکلات با سیاست و آرامش  حل میشه عزیزم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
یه خورشت درست کن ب شوهرتم بگو بره کباب بگیره بیاره با وسایل سالاد تا دگ ازین کارا نکنه

خودشم میگه غذا ازبیرون میگیرم من ازکاری که کرده ناراحت شدم بدون هماهنگی بامن دعوتشون کرده 

خودشم میگه غذا ازبیرون میگیرم من ازکاری که کرده ناراحت شدم بدون هماهنگی بامن دعوتشون کرده 

ن حالا دیگ ناراحت نباش توهم ی روز وقت داری دیگه فردا خونرو ترو تمیز کن غذاهم ک اوکی میوه و شیرینی بچین سلفون بزن بزار یخچال من فک کردم میگی شوهرت با مهمون ناخونده وارد خونه شده

ن حالا دیگ ناراحت نباش توهم ی روز وقت داری دیگه فردا خونرو ترو تمیز کن غذاهم ک اوکی میوه و شیرینی بچ ...

نه بابا زنگ زده بهشون با اصرارزیاد دعوتشون کرده بعدش به من میگه مهمون داریم منم اخه روزه میگیرم ودست تنهام اینام اولین باره میان خونمون باهاشون راحت نیستم ازالان استرس گرفتم