2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه؟

68 بازدید | 6 پست

شوهرم یک ماه دیگه داره از ایران میره و بعد از سه ماه احتمالا کار من و پسرم درست میشه میریم ولی توی این سه ماه قراره بریم خونه مامانم بمونیم. ما در حالت عادی که شوهرم هست هفته ای یکبار خونه پدرشوهرم اینا میریم در حد ناهار میمونیم ولی شوهرم میگه من که رفتم میری خونه مامانت هفته ای دو شبم برو خونه ما بمون شب گناه دارن.

خونه مادرشوهرم اینا من خیلییی تنهام خواهرشوهر و جاری نداریم فقط یه برادرشوهر مجرد دارم که خونست از طرفی هم خونشون خیلی سکوته اصلا شاد نیستن و اهل بیرون رفتن نیستن اصلاااا خیلی با ما فرق دارن برای همین خونشون معذبم خیلی راحت نیستم.روابطمم با مادرشوهر پدرشوهرم خیلی رسمیه صمیمی نیستم اونجوری که راحت باشم.

هرچی به شوهرم میگم من معذبم اونجا همش تنهام حوصلم سر میره نمیتونم شب بمونم هفته ای یه بار میرم فوقش هفته ای دوبار ولی شب نمونم میگه نه گناه دارن میخوان نوشونو ببینن. حالا من موندم چجوری راضیش کنم که به همون یه بار راضی باشه؟ اصلا درک نمیکنه هی میگه فکر کن مامان خودته 

کسی پیشنهادی داره؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

چرا الان باهاش بحث میکنی؟! بذار بره وقتی رفت هرجوری دوست داشتی عمل کن. نهایتا یه عصر تا شب برو سر بزن و برگرد. اصلا به شوهرت نمیخواد توضیح بدی چون نمیفهمه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا الان باهاش بحث میکنی؟! بذار بره وقتی رفت هرجوری دوست داشتی عمل کن. نهایتا یه عصر تا شب برو سر بز ...

منم این فکررو کردم ولی خب احتمالا هرروز با هم حرف بزنیم بعد میپرسه دیگه رفتی نرفتی چ کردی

نمیدونم چرا درک نمیکنه اصلا😑

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این فکررو کردم ولی خب احتمالا هرروز با هم حرف بزنیم بعد میپرسه دیگه رفتی نرفتی چ کردی نمیدونم چ ...

حرف تو حرف بنداز بگو‌اره رفتم قراره برم تو نگران نباش به کارت برس میرم دیگه. 

از الان اعصاب خوردی درست نکن. 

رفتی هم نخواستی بمونی بگو وسایلمون خونه مامانمه بوه اونجا راحت تره. بالاخره درک میکنن که‌معذبی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حرف تو حرف بنداز بگو‌اره رفتم قراره برم تو نگران نباش به کارت برس میرم دیگه.  از الان اعصاب خو ...

ایشالله که همینطور بشه از الان استرسی شدم🤕

مرسی عزیزم از راهنماییت

ایشالله که همینطور بشه از الان استرسی شدم🤕 مرسی عزیزم از راهنماییت

ببین تجربه من توزندگی مشترک اینه که برای اتفاقی که پیش نیومده زودتر از موعد نه بحث کنم نه دعوا کنم نه حتی بهش فکر کنم. اینطوری سر موقعش خیلی روال پیش میره موضوع

بعدم به مردا باید گفت باشه و کار خودتو بکنی همین

ببین تجربه من توزندگی مشترک اینه که برای اتفاقی که پیش نیومده زودتر از موعد نه بحث کنم نه دعوا کنم ن ...

اره دقیقا منم نباید الان جلو جلو برم پیشواز و باهاش صحبت کنم ناراحتی ممکنه پیش بیاد. همون موقع کار خودم و میکنم. ایشالله که خدا بخیر کنه