2777
2789
عنوان

نوزاد سه ماه ام ديگه سينه نميگيره كمككككك

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 47 پست
پسر منم به خاطر اینکه شیر خشک کمکی میخوره چند بار خواست سینه نگیره ولی من تسلیم نشدم هر جور بود بهش ...

خوش به سعادتت مادر وقتي بچه سينه شو نميگيره اخةحساس ميكنه بدبخت ترين ادم دنياس

🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همين ديگه ميترسم قندش بيوفته .شما تجربشو داري؟يعني ميشه

نه قند فقط یکی دو هفته اوله نترس.اره گرسنه نگه دار سعی کن به حالت نیمه خواب بره بیدلر نگهش دار خسته شه نیم خواب شد سینه بده احتمالا رفلاکسم داره

روانشناسی کودک
شما چي كار كرديد؟دكتر چي گفت.البته به نظر منم ريفلاكس پنهان داره

من متاسفانه ناآگاه بودم

سوختم و ساختم تا بسختی اون دوران گذشت.

بعدها فهمیدم علت چیه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
چه كار كنم خواهشا اگه ميدوني بگو

والا منم همین مشکل رو داشتم. سینه رو نگرفت.. البته کلا بد غذایی. نمیخوره.. اما به هیچ وجه گرسنگی نده ب بچه. خطرناکه ممکنه از بی آبی کلیه ش زخم شه..  یا قندش بیوفته

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
نه قند فقط یکی دو هفته اوله نترس.اره گرسنه نگه دار سعی کن به حالت نیمه خواب بره بیدلر نگهش دار خسته ...

الان دارم اين كارو ميكنم اما مگه تو خواب چقدر شير ميخوره شايد اندازه دو سه دقيقه بهدش گيج خواب ميشه اين شكلي همه اش گشنشع

🥰

پسرمنم ۴ماه فقط سینه ی منو گرفت بعدش دیگه هرکاری کردم نخورد که‌نخورد رفلاکس داشت شیر خشک دادم بهش

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

عزيزم كوچولوي شما چند وقتشه از كي اينطوري شد

الان نزدیک 8ماهه تقریبا از 5ماه اینجوری شد

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم