2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نطر ندبد بدید بازی .الان خدایی خود خارجیخا اینزطور نمیگردن

اها،اره بابا میری بازار گردشگر میبینی خیلی ساده  ان،پوششون از خود اهالی شهر پوشیده تره🤧

ولی خب بلاخره خواه ناخواه هر کشوری قانونی داره.این رفتارا هم چن سال دیگه تاثیراتشو نشون میده،تازه اولاشه.نتایجش میاد بیرون

علاوه بر   دیدن دریا  رسما شو مدلینگ ها رو میبینیم جاتون خالی

😂😂😂

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 

واقعا هر چیزی حدی داره من خودم تهرانم و نصف فامیل هامون حجاب ندارن ولی طرز لباس پوشیدنشون خانمانس  و اصلشم همون نوع لباسه مو کمتر اهمیت داره ولی  داخل منطقمون لباس پوشیدن خانما افتضاس یعنی رسما حیا رو قورت دادت

بانو... اگر کسی عشق شما ، مردشما را دزدید ،نگران نباش به این فکر کن که،                     "مردان واقعی هرگز دزدیده نمیشوند" مرد واقعی مردیاست که جز برای عاشقش برای هیچ ادم دیگه ای حتی کلام دوستت دارم را نیز نگفته باشد ، چه برسد که خام ادم دیگری شود! پس اگر عشقت را برد بگذار برود مرد واقعی نیست، و باور داشته باش مقایسه اورا از پای خواهد در اورد*
واقعا هر چیزی حدی داره من خودم تهرانم و نصف فامیل هامون حجاب ندارن ولی طرز لباس پوشیدنشون خانمانس &n ...

ان شاالله با این پوشش های ناجور و بی حیایی ،آمار خیانت و طلاق و فساد بیشتر از اینا نشه

ان شاالله با این پوشش های ناجور و بی حیایی ،آمار خیانت و طلاق و فساد بیشتر از اینا نشه

امیدوارم

والا از این چیزا حرف بزنی،میپرن به ادم که شما فلانید و شوهراتون ال و بل

اما همین بلاگرا ،که کلا چن تا زوج دوستن و دورهمی و اینا،یکیشون اونروز دیدم نوشتن که با نامزد دوستش در ارتباط بوده،و زندگیشون پاشیده از هم،خب پس چشمشون سیر میشد دیگه ،

انشالله  من دوستم به پوشش خودش زیاد اهمیت نمیداد همیشه میگفتم چشم ودل شوهرش سیره دیگه ولی متاسفانه شوهرش خیانت کرد وقتی ازش پرسیدیم علت جدایی تون چی بود گفت خیانت شوهرم برگشته به اقای قاضی میگه برام عادی شده بود همیشه چلو کباب خوردم گفتم یک بارم اشکنه بخورم بیشعور 

امیدوارم والا از این چیزا حرف بزنی،میپرن به ادم که شما فلانید و شوهراتون ال و بل اما همین بلاگرا ، ...

دقیقا حق با شماست متاسفانه تا میای چیزی بگی عقب مونده   خطابت میکنن