اگه کسی مهریه ملک باشه و در شرایط ضمن عقد اورده شده قبل از شروع زندگی باید به نامش بزنن و طرف امضا کرده در صورتی که الان طلاق بگیره در عقد اون ملک بهش تعلق میگیره در کاغذ بله برون هم و در سند ازدواج قسمت شرایط ضمن عقد ذکر شده دختره باکره است و شاید در عقد جداشه طر۴ میگه هیچی بهت نمیرسه در صورتی که اورده شده قبل از شروع زندگی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به طوری کلی گفتم مطرح کردن دیلی یکی از شرایط ماده ۵۱ آیین دادرسی مدنی هس، شما مگه وکیل نیستید؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
شما هم رو املاتون کار کنین جواب این بنده خدا رو هم ندادید خودتونم
بله و بر وظیفه پدرشوهرمه اون امضا کرده همسرم و من هم امضا کردیم
خب عزیزم این ملک جزو مهریه شما محسوب شده و حتی با امضا پدر شوهر شما در کنار همسرتون در صورت عدم اجرای تعهد توسط همسرتون میتوانید از پدر شوهرتون مطالبه کنید