2777
2789
عنوان

هزینه طلاق

78 بازدید | 12 پست

سلام 

من مجبور شدم با ی کاربری جدید بیام

انشاالله که هیچکس تو این مرحله نباشه

من میخام جدا شم نمیتونم وکیل بگیرم هزینه کارای طلاق چقدر میشه حدودی

ممنونم از تک تک دوستان عزیز بابت پاسخگویی🌹🌹🌹

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شماوکیلین ؟ببخشیدمن شوهرم خودش درخواست داده ایابایدمهریه رویکجابده یاتقسیط میشه من دوتابچه شیرخ ...

ای جان خداحفظشون کنه

کاش منم داشتم😥

بله،

اگه اموالی نداره تقسیط میشه

اگه نمیخای جدایشب ت جلسات شورای حل اخالاف و دادگاهت حتما شرکت کن اونا متقاعدش میکنن جدانشه

ای جان خداحفظشون کنه کاش منم داشتم😥 بله، اگه اموالی نداره تقسیط میشه اگه نمیخای جدایشب ت جلسات ...

ایشالاخدابهتون به همین زودیایه فرزندسالم وصالح بده من ۵سال بچه دارنشدم الان که خدادوتاپشت سرهم داده شوهرم زیرسرش بلندشدا بازی درمیاره می خوادجدابشه من می خوام جلسه روشرکت کنم ولی اون وکیل گرفته فکرکنم نیادجلسات رو اصلاشماره ی منم بلاک کرده چندماهه 

فقط خدا❤️❤️❤️
ایشالاخدابهتون به همین زودیایه فرزندسالم وصالح بده من ۵سال بچه دارنشدم الان که خدادوتاپشت سرهم داده ...

دست از تلاش برندار

تو شورا و تودادگاه از رییس شعبه خواهش کن زنگ بزنن بهش

و حتنا جلسه رو تجدید کنن جلسه دیگه ای بزارن که شخصا حاضر بشه

وکیلش اگه اقا باشه سخته کمی

خانوم باشه درکت میکنه کمکت میکنه

اقا باشه سنش هم زیاد باشه یامجرد باشه درک نمیکنه جدایی چقدر بده و چقدر سخته

دست از تلاش برندار تو شورا و تودادگاه از رییس شعبه خواهش کن زنگ بزنن بهش و حتنا جلسه رو تجدید کنن ...

اتفاقاخانم هست وکیلش ولی شوهرم پولداره نمیدونم چقدربهش پول داده زنگ میزنه به من باعصبانیت خط ونشون میکشه فکرنکنم دلش به من بسوزه

فقط خدا❤️❤️❤️
اتفاقاخانم هست وکیلش ولی شوهرم پولداره نمیدونم چقدربهش پول داده زنگ میزنه به من باعصبانیت خط ونشون م ...

عجببببب

خانومه اینکارو میکنه؟؟!!!

باورم نمیشه

خیلی غیر اخلاقی و غیر حرفه ای هست

من پرونده های طلاقمو حتماااا حداقل یک جلسه از هردو دعوت میکنم کلی نصیحت میکنم کلی ریشه یابی میکنم خییییلی هاشونو اشتی دادم...

شده حتی توجلسه التماس کردم جدانشین😐

عجببببب خانومه اینکارو میکنه؟؟!!! باورم نمیشه خیلی غیر اخلاقی و غیر حرفه ای هست من پرونده های طل ...

واقعاخداخیرتون بده والاایشون یه جوری حرف میزنه آدم فکرمیکنه شوهرم منوطلاق بده میره ایشون روبگیره 

فقط خدا❤️❤️❤️
واقعاخداخیرتون بده والاایشون یه جوری حرف میزنه آدم فکرمیکنه شوهرم منوطلاق بده میره ایشون روبگیره&nbs ...

این فکرو نکن

متاسفانه پرونده اقارو که میگیریم زنشون فکرمیکنن احیانا خبری بوده

این خیلی بده...

قطعا رفتاروکیل هم ناثیر داره تو این فکر

ولی صبور باش سعی کن حلش کنی

ریشه یابی کن مشکل رو

سعی کن شوزای حل اختلاف رو حتما قانع کنی جلسه بزارن اقا بیاد

این فکرو نکن متاسفانه پرونده اقارو که میگیریم زنشون فکرمیکنن احیانا خبری بوده این خیلی بده... قطع ...

ببخشیدقصدم توهین به همه ی وکیلانبودولی اینکه من به خانم یادآورمیشم که من ۲۰روززایمان کردم بابچه ی چندروزه انداخته بیرون بهم توهین میشه واقعاسخته برام بازم یه دنیا ممنون ازراهنماییتون ❤❤❤

فقط خدا❤️❤️❤️
ببخشیدقصدم توهین به همه ی وکیلانبودولی اینکه من به خانم یادآورمیشم که من ۲۰روززایمان کردم بابچه ی چن ...

واقعا دلم خون شد🌺

ازته دل دعامیکنم برگردین به زندگیتون هردوتون

اگه دوست داشتی پیوی برام کامل بنویس مشکل ازکجا شروع شد

کمکت میکنم حتما

توهین نیست میدونم منظورم این بود که این فکر رو درموردش نکنی