2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده میگه به خاطر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 60 پست
به نظرم یه وقفه ایجاد کن . بگو : ممنون از حسن ظن تون.به شما اطلاع میدهم .دو سه روز بعد بهش بگین خود ...

ممنون❤️ منظورم در مورد كسي ك فقط يبار ميبينمش ك خيلي خوشم اومده ازش, 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ماه از لباس و همه چی میزنم که بتونم برم اونم تا الان خوب بود چون از کارش اومد بیرون اینجوری شد&nb ...

حل میشه خب زمان بده بهش همین

کارش دریت شه حل میشه 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
بازم ممنونم جواب دادین  شما نظرتون اینه به خاطر خشکیه منه یا به خاطر فشار مشکلات ؟

هر دو 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بازم ممنونم جواب دادین  شما نظرتون اینه به خاطر خشکیه منه یا به خاطر فشار مشکلات ؟

❤🙏

خواهش میکنم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اسمم چیه

البته اگه خودت باشی یه مدت شکلات تلخ بودی پروفایلتان البته اگه اون باشی

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

اره اون تعلیق شده بازشم نمیکنن 

خوبی پسرت خوبه سال نوت مبارک شیرازیو

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

مرسی عزیزم ❤

ولی میدونی من همیشه متعجبم که چرا مردا وقتی مشکل دارن اینجور میشن

هر چیزی جای خودش

مگه عشق و رابطه و زن و هر چی واسشون انگیزه و انرژی نیست خب این تیکه حالشون رو خوب کنه مشکلات بذارن کنار 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️