2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده میگه به خاطر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 60 پست

خوبه سواکاری میرین مشکل مالی د کارم دارین😂😂

ایکاش همه مشکلات این مدلی بودن 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا شما هم راهنمایی کنید ایده هاتون همیشه خوب بوده ❤

من امروز نشستم پوست شیر دیدم .این خانن هست زن موقت رضا پروانه ...

همسرم گفت این خانمه مثل تو ابراز احساسات میکنه.مردا دیوانه میشن 😀

فکر کنم فیلمش خوب باشه برای آموزش این مورد.

جدای از زن موقت و اینا البته

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خوبه سواکاری میرین مشکل مالی د کارم دارین😂😂 ایکاش همه مشکلات این مدلی بودن 

در ماه از لباس و همه چی میزنم که بتونم برم اونم تا الان خوب بود چون از کارش اومد بیرون اینجوری شد 

شما میدونید مشکلم چه جوری حل میشه ؟ 

من امروز نشستم پوست شیر دیدم .این خانن هست زن موقت رضا پروانه ... همسرم گفت این خانمه مثل تو ابراز ...

من ندیدم ممنونم حتما میبینمش .

تو حالت معمولی خیلی راضیه میگه با احساسی اما تو رابطه عشوگری چه جوری یاد بگیرم اموزشی نیست ؟ 

من ندیدم ممنونم حتما میبینمش . تو حالت معمولی خیلی راضیه میگه با احساسی اما تو رابطه عشوگری چه جوری ...

راستش من باید تصویری بگم 😁

همین رفتار این خانمه تو رابطه جنسی را هم تصور کنی خودش خیلی موثره به نظرم ...یعنی رفتارش که میبینی تو فیلم را تعمیم بدی تو رابطه ج

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مرسي عزيزم ي سوال دارم بهترين جواب در مورد اينك يكي خوشت مياد بهت ميگه اشنا شيم چيه؟ كه طرف نپره ؟ ...

به نظرم یه وقفه ایجاد کن .

بگو : ممنون از حسن ظن تون.به شما اطلاع میدهم .دو سه روز بعد بهش بگین خودش را براتون معرفی کامل کنه 

راستش من باید تصویری بگم 😁 همین رفتار این خانمه تو رابطه جنسی را هم تصور کنی خودش خیلی موثره به نظ ...

بازم ممنونم جواب دادین 

شما نظرتون اینه به خاطر خشکیه منه یا به خاطر فشار مشکلات ؟