2777
2789

خب حوصلم مثل سگ سر رفته میخام سر یه موضوعی باهاتون درددل کنم 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان الکی گفتی؟ 

اگر بچه رو نمی‌خواست خیلیم خوب کردی کمکش کردی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

کلا ازین ادما دور بمون اخر میگن تقصیر تو بوده تو منو تشویق به این کار کردی رابطه من اصلا ربطی به تو نداره تو دخالت نکن و ... همین الان سر یه همچین بحثی پشت دستمو داغ کردم کمک کنم یه نفر گندی که با یکی دیگه زده رو جمع کنه که بعدش باز همونکارو کنه بگه به تو چه😂

وا

وا ندارن ک جنین وقتی تشکیل بشه قلب داره روح داره سقط خودش گناهه نباید خودشو دخالت میداد

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ایشون در واقع دوستم نیستن میتونم بگم یه دوست خیلی معمولی و باهم همکلاسی بودیم(توی کلاس زبان)

روابطمون خیلی عمیق نبود درحد اینکه شماره همدیگرو داشتیم گاهی بهم پیم میدادیم منو برا تولدش دعوت کرد یه تولد مختلط منم قبول کردم تو تولدش بیشتر باهاش آشنا شدم و از اونجایی که کسیم نمیشناختم اونجا به بقیه معرفیم میکرد بادوستاش و دوسپسرش آشنا شدم بعد تولدش حدودا روابطمونو بیشتر کردیم چندبار باهم رفتیم بیرون همشم دوسپسرش دنبالش بود تا اونجا که یادمه حتا سر بیرون رفتنای دونفرمونم زنگ میزد دوسپسرش بیاد و از این اخلاقش واقعا کلافه شده بودم چون پدر نداشت و مادرشم خیلی براش وقت نمیذاشت به دوسپسرش خیلی وابسته بود حقیقتا من از اولشم به دوسپسرش حس خوبی نداشتم یا یادمه تو جمعای دوستاش بیشتر سربحث سر این بود که بهش میگفتن چرا با امیر کات نمیکنی با وجود خانواده حساسش با دوسپسرش رابطه داشت و هرچقدرم من یا دوستاش بهش گوشزد میکردیم فایده نداشت بعد دوماه که سر یه دعوا من از این خانوم هیچ خبری نداشتم زنگم زد خواهش کرد بیام خونشون قبول کردم اول فقط تا نیم ساعت تو بغلم گریه میکرد بعد فهمیدم دوسپسرش ولش کرده از اون بدتر قرص سقط جنین احتیاج داشت و تنها کسیم که میتونست کمکش کنه من بودم که با کلی بدبختی قرصارو براش گیر آوردم خودم حس میکنم کار اشتباهی نکردم

الان الکی گفتی؟  اگر بچه رو نمی‌خواست خیلیم خوب کردی کمکش کردی

خیر 

معلومه برا مادر شدن سنش خیلی کم بود 16سال

آره تو ی قتل شریک شدی

اون فقط16سالش بود کلی از خانوادشم کتک خورده بود اگه میفهمیدن باردار شده بدتر میشد 

خیر  معلومه برا مادر شدن سنش خیلی کم بود 16سال

خودش نمیخواست دیگ تو کاری نکردی ک ناراحت باشی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
کلا ازین ادما دور بمون اخر میگن تقصیر تو بوده تو منو تشویق به این کار کردی رابطه من اصلا ربطی به تو ...

من قصد نداشتم حتا جوابشو بدم ولی وقتی با بغض گف بیا پیشم و از اونجاییم که قرصا رو راحت میتونستم براش گیر بیارم قبول کردم