2777
2789

دوستان چه کارهایی کردین که تونستین فراموش کنید ادمی رو که رفته؟ اگه راهکاری دارید بگید لطفا

من قبلا این دوره رو گذروندم

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموش نمیشه  ولی کم کم با گذشت زمان دردش کمتر میشه

روزای اول و نمیتونم کنترل کنم. نمیدونم باید چیکار کنم. هر طرف میری یه خاطره هست

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
فعلا یک روز گذشته نمیدونم بقیشو چطور میگذرونم

منم دو روزه. و دارم از درد میمیرم. شبیه یه معتادم

بعد حدود۴سال هنوز ب زندگی برنگشتم 

چه بد. من میخوام از فردا زندگی و شروع کنم. امیدوارم بتونم

شاید باورت نشه ولی نتونستم موفق شم و بهش برگشتم ولی یه جورایی خوشخالم که برگشتیم😂 چون سر غرور الکی جدا شده بودیم. امیدوارم اگه آدم درستی بود بهش برگردی و اگه دلیل خوبی برا جدایی داشتی قوی بمونی

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
هیچ کاری نباید بکنی فقط به خودت بگو میگذره

من همه چیمو یهو از دست دادم. کارم کسی رو که فکر میکردم دوسم داره پولم سلامتیم. همه با هم

اوهوم خیلی بده.ولی خب من بهم خیانت کرده دردش کمتره چون همون لحظه که فهمیدم ازش متنفر شدم.البته هنوز ...

من به اون دیگه علاقه ندارم. درد یهو خالی شدن دورم سخته

شاید باورت نشه ولی نتونستم موفق شم و بهش برگشتم ولی یه جورایی خوشخالم که برگشتیم😂 چون سر غرور الکی ...

منم خیلی برگشت داشتم بهش. این بار دیگه برنمیگرده. کار خوبی کردی و خوش باشی