2777
2789
عنوان

چطوور بعد یک جدایی به زندگی برگشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست
خودتو دوس داشته باش ب امید خدا این دوره سخت زود میگذره

فردا قراره دوره هامو گوش کنم. امیدوارم بشه

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه چیمو یهو از دست دادم. کارم کسی رو که فکر میکردم دوسم داره پولم سلامتیم. همه با هم

چقدر خود منی

ولی من یاد گرفتم زندگی هر لحظه که بخواد زمینت میزنه باید بلندشدنو یاد بگیری

راستی خدا نکنه این چه حرفیه. امیدوارم با جدایی کنار بیای و خیلی زود حالت خوب بشه

من خیلی امید داشتم و یهو همه چیم و از دست دادم

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
چقدر خود منی ولی من یاد گرفتم زندگی هر لحظه که بخواد زمینت میزنه باید بلندشدنو یاد بگیری

اره من قبلا این درد و تحمل کردم. دوباره به یکی دل بستم امیدوار شدم و یهو دیواره هایی ک ساخته بودم خراب شدن

اره من قبلا این درد و تحمل کردم. دوباره به یکی دل بستم امیدوار شدم و یهو دیواره هایی ک ساخته بودم خر ...

عزیزم خیلی متاسف شدم

من که با خودم عهد بستم این دیگه اولین و آخرین اشتباهم باشه هیچ کس لایق دلبستن نیست آدم فقط خودشو داره

عزیزم خیلی متاسف شدم من که با خودم عهد بستم این دیگه اولین و آخرین اشتباهم باشه هیچ کس لایق دلبستن ...

اره منم دیگه هیچ وقت ادمی رو اینجوری وارد قلبم نمیکنم. امیدوارم همه مون خوب باشیم

وای خواهر جان منم سالها پیش هین درد و گذروندم البته درد از هم پاشیدگی زندگی و طلاق. ۱ سال اول که سخت ترین روزای زندگیم بود افسردگی شدید غم گریه منزوی شدن اضافه وزن چشمام ضعیف شد از بی خوابی و گریه و قرص. بعدشم فقط رفتم به نیایش خدا ینی فقط التماس خدا کردم و نماز و دعا و ارامش بدست اوردم خدارو شکر بعدش خوشبخت شدم یادم رفت اما اون روزها رو از یاد نمیبره ادم

روانشناسی کودک
وای خواهر جان منم سالها پیش هین درد و گذروندم البته درد از هم پاشیدگی زندگی و طلاق. ۱ سال اول که سخت ...

امیدوارم همیشه دلت شاد باشه. من ی رابطه رو تموم کردم و سه سال درد کشیدم. و این بار دردش بیشتره