2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هرشب هرشب باشه 

سوسیس بندری با نون ساندویچی 

کباب لقمه

الویه،

پکورا😂

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

لوبیا پلو ، ماکارونی ،کتلت ، ابگوشت 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

ماکارونی ، شامی ،آبگوشت 😋😋😋😋،کباب تابه ای ، الویه و ....

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

یه جور درست میکنم غذای خورشتی با سالاد و مخلفات و اینا یا غذای ساده تر

باهم راحتیم و زیاد توی شام سخت گیرنیستیم

ولی برای بقیه خانواده یادوستان که تعارف داریم بیشتر

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

زرشک پلو با مرغ  جوجه کباب  کباب کوبیده  البته یکی شون کنارشم سوپ سالاد حالا اگه ب ...

البته خانوادگی زیاد رفت آمد داریم صمیمی هستیم ولی بیشتر برا عصرونه یا بعد شام میریم میام اگر برا شام بیان ک معمولا زیاد نمیریم معمولا این

ممنون خوراک مرغ چه جوری یعنی؟

انواع مختلفی داره توی نت هست، ساده‌ترینش پیازداغ با سیر له شده و افزودن زردچوبه و قطعات سینه مرغ در اونه، توی،روغن متوسط سرخ میشه با حرارت پایین، نگران سوختنش نباش چون مرغ آب می‌اندازه، طی دو تا نیم ساعت یعتی یک ساعت پخته میشه بعد نیم ساعت باید مرغ رو برگردونی تا بالاش هم پخته بشه آخر سر به تناسب ذائقه، ابلیمو، آویشن، زعفران و ... یا سیل زمینی اضافه می‌کنی