دلبرموقرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 480 عنوان چجوری نامزدمو به خودم وابسته کنم 134 بازدید | 6 پست بچه ها از بس قهر و اشتی کردیم خیلی سرد شدیم چجوری جذبش کنم به خودم که بی قرارم بشه ارتباطمونم تلفنیه 1402/01/06 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترگلشونم عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 1288 بهش بده عزیزم تنها راهیه ک ب ذهنم رسیده خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ
دلبرموقرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 480 خو قهر نکن😐 واقعا بعضی رفتاراش ازار دهندس وقتی عصبی میشه نمیتونه جلو خودشو بگیره
zari_8320 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2556 واقعا بعضی رفتاراش ازار دهندس وقتی عصبی میشه نمیتونه جلو خودشو بگیره باید با حرف زدن درستش کنی نه قهر کردن
دلبرموقرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 480 باید با حرف زدن درستش کنی نه قهر کردن اصلا سیاست ندارم نه حرف زدن نه هیچی دیگه شکاک هم هستم یکم دیر زنگ میزنه بهونه گیر میشم
zari_8320 عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2556 اصلا سیاست ندارم نه حرف زدن نه هیچی دیگه شکاک هم هستم یکم دیر زنگ میزنه بهونه گیر میشم سعی کن منفی فکر نکنی تازه اونم عصبی شد تو باید آرومش کنی محبت کنی خودش از کارش پشیمون میشه ..کم کم دیگه بحث پیش نمیاد