2777
2789
عنوان

علائم بارداری

77 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

لطفا راهنماییم کنید

من ۴ روز از موعدم گذشته روز اول فقط یذره ترشح آبکی مایل به قهوه ای داشتم که همون روز قطع شد تا امروز که روز چهارمه دوباره ترشح داشتم فقط یذره که رو دستمال مشخص میشد.

دیروزم بی بی چک زدم منفی بود.از مامانم درمورد این ترشحات پرسیدم گفت من که اینجوری نشدم نشنیدمم کسی تو بارداری لکه داشته باشه احتمالا یا باردار نیستی که بی بی چک منفی شده یا داره سقط میشه خیلی داغون شدم از حرفاش حالم گرفته شد خواهشا اگه کسی مثل من بوده بعد فهمیده باردار بوده تجربه شو بهم بگه من فک میکنم چون زود بیبی چک زدم منفی شد😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا سابقه تاخیر نداشتم .آخرین پریود منم 3 اسفند بود

بخاطر تغییر اب و هوا و استرس وافسردگی و .... میشه عقب بیوفته یا عفونت....

من هیچ علائمی ندارم هیچی 😂✌🏻ن دردی ن چیزی 

فقط دلم یه چیزایی میخاد همین  دیگ ناامیدم از بیبی چک زدم یه سالی زدم بسه صبر میکنم یا پریود میشم یا نمیشم خستم دیگ فقط مسافرت ک رفتم برمیگشتم دلم درد میگرفت الان اوکی ام مشکلی ندارم دیگ نمدونم 😂هسم یانه فعلا ول میچرخم برا خودم

دعا میکنم به هرچی تو دلته برسی میشه برا منم دعا کنی؟
 بخاطر تغییر اب و هوا و استرس وافسردگی و .... میشه عقب بیوفته یا عفونت.... من هیچ علائمی ندا ...

ان شاء الله که باردار باشی منم 10 ماهه اقدامم خیلی سخته انتظار خدا کنه این ماه حامله باشم خسته شدم دیگه 😓

ان شاء الله که باردار باشی منم 10 ماهه اقدامم خیلی سخته انتظار خدا کنه این ماه حامله باشم خسته شدم د ...

انشاالله حامله باشی ، من دیگ امید ندارم شوهرمم حوصلمو سر برده دیگ نمخام بهش فکر کنم این ماه بشه یا ماه دیگ 

من بچه دوممه اما دیگ نمیخام پشیمون شدم 

خداروشکر حداقل یکی داری 

اذیت میکنه  میخاسم  باهم بیارم الان دیگ پسرم سه سالشع از پوشک میخام بگیرمش و خیلی خستم 

خدا ب همه بده ب تو ام امسال بده