2777
2789

تشنه میکنه...

ولی خوب تنوع خوبیه

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه فلافل خیییییلی بدمزست چطور میخورین😶

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اه فلافل خیییییلی بدمزست چطور میخورین😶

نه ببین من یبار فلافل گرفتم خییییییلیییییییی توپ بود کباباش عالی بود ، بار دیگه از جای دیگه گرفتم کبابای فلافلش مثل ابری پف پفی و بی مزه بود یه جوره نا خوشایندی

نه ببین من یبار فلافل گرفتم خییییییلیییییییی توپ بود کباباش عالی بود ، بار دیگه از جای دیگه گرفتم کب ...

من مامانم خودش درست میکنه خیلیم خوب درست میکنه خودشونم میخورن دوس دارن ولی من انقد بدم میاد که حد نداره

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

نخود بیست چهار ساعت خیس کرده میخواد ،چرخ کنی با پیاز و سیر و یه سیب زمینی ابپز ،با ادویه فراوان ،و پ ...

شما اینجوری درست میکنید خوب میشه ؟

تخم مرغ نمیخواد؟

خیلی هم خوشمزه اس.دلم خواست🥺

من اینطور فکر نمیکنم😅

شما اینجوری درست میکنید خوب میشه ؟ تخم مرغ نمیخواد؟

اره خوب میشع ،نه تخم مرغ  نمیخواد چون موقع سرخ کردن روغن ت کف میکنه ،اب پیاز رو هم بگیر ،در کل مزه ی فلافل به ادویه هاش پودر کاری وفلفل زیاد پودر سیر و خودسیر،توی روغن داغ سرخ کن