2777
2789

وای 

فاتحه خونه رو خوندی 

کی زیره  تی وی مبل میزاره سلیقه صفر 

هزار تا فرش کیپ تا کیپ چه خبره مگه مسجده 

مبلای راحتی رو بزار مدل یو کنار هم فرشای اشپزخونه رو هم جمع کن یه کوچیک بنداز

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه 

داخل اشپز خونه اون کنار فرشیارو بردار اون فرش رو بیار وسط اشپز خونه 

اون مبل رو هم زیر تلویزیون بردار 

فرش هارو بد انداختی دوتا رو کنار هم تو یک جهت بنداز 

مبارک باشهههه عالیه

فقط فرش های تو اشپزخونه رو‌کم کن

مبل زیر تی وی رو هم بزار روبه روی تی وی

🌸🌸🌸🌸🌸

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
نمیشه بچه کوچیک دارم یه چیزی بیوفته روسرامیک میشکنه

مبارکه عزیزم ولی چیدمان پر از اشتباهه 

من یه تاپیک زدم با عنوان امسال خونتون... 

بخونش اگه دوست داشتی درخواست دوستی بده بهم راهنمایی کنم... 

رايگان 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

مبارکت باشه عزیزم

به خوشی باشید همیشه🥰🥰🌹🌹

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اسی چجوری خونه ۲۰۰ متری خریدی؟!  ما هم دنبال خونه بودیم ولی نتونستیم یه ۱۵۰ متری بخریم

خب ما شهرستان هستیم قیمت خونه نسبت به تهران خیلی کمتره

ارزشمندترین جاهایی که می‌شود حضور داشت.: