2777
2789
عنوان

چخبری الان خوشحالت میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 72 پست

اینکه اونی که میخام اومده 😍

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بفهمم که حاملم😁😁

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش هرچی فک کردم دیدم دیگه چیزی خوشحالم نمیکنه:)

ینی حتی یک دلخوشی نداری؟ ؟

کاربری قبلیم تعلیق شد😭 میشه واسه حاجتم یک صلوات بفرستی منم میفرستم برات🥺    من در حال جذب بهترین چیزا هستم برکت و فراوانی به زندگی من در حال ورود است 😇  (💍)خدایا شکرت بابت همه چیززززز  بهترین چیزا تو دنیا : املت با پیاز . چیپس و تخمه . شیر موز. شکلات زیاد خیلی زیاد :) وای الان که دارین‌این امضا رو میخونید من تو فکر شکلات کاکائویی ام راستی چشم گوسفند ام خیلی خوشمزس تو کله پاچه😶 (چندشم خودتونید) عاشق غذا های دریایی ام هر نوعش حتی ۸ پا😁 مرغ ام دوست دارم عاشق سبزیجاتم😭 عاشق خاب هستم :))))) در کل یک عدد انسان شیکمو خابالوام در عین حال هرچی بخورم چاق نمیشم🤣 متاهل و متعهد به وجودت🤍

شوهرم کلا تو دنیا نباشههههه کلاااااا هاااا

حتی نمیخام دیگه آدم شه   ،   میخام نباشهههههه

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

الان فقط ی قرمه سبزی خوشمزه خودم پز

لوبیا خیسوندم تافردا😂

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
انشالله بهش میرسی ختم ۱۲۴هزار صلوات بردار

مرسی بیب♥️

ولی وقتشو ندارم خیلی سرم شلوغه 

خیلی دوندگی دارم ولی تهش هیچع

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 
یا مرگ  یا رسیدن به محمدم

انشالله چیزی ک میخای قسمتت بشه 

چله زیارت عاشوراو یاسین بردار

کاربری قبلیم تعلیق شد😭 میشه واسه حاجتم یک صلوات بفرستی منم میفرستم برات🥺    من در حال جذب بهترین چیزا هستم برکت و فراوانی به زندگی من در حال ورود است 😇  (💍)خدایا شکرت بابت همه چیززززز  بهترین چیزا تو دنیا : املت با پیاز . چیپس و تخمه . شیر موز. شکلات زیاد خیلی زیاد :) وای الان که دارین‌این امضا رو میخونید من تو فکر شکلات کاکائویی ام راستی چشم گوسفند ام خیلی خوشمزس تو کله پاچه😶 (چندشم خودتونید) عاشق غذا های دریایی ام هر نوعش حتی ۸ پا😁 مرغ ام دوست دارم عاشق سبزیجاتم😭 عاشق خاب هستم :))))) در کل یک عدد انسان شیکمو خابالوام در عین حال هرچی بخورم چاق نمیشم🤣 متاهل و متعهد به وجودت🤍