2777
2789
عنوان

سن ازدواج؟

162 بازدید | 22 پست

دوستان من متولد۷۷ام...تاحالا با هیچ پسری دوست نبودم ترم چهار فرهنگیانم.سه وچهارتا خواستگارداشتم ولی هیچکدوم ایده آل نبودن یکی نظامی یکی مهندس و...

از نظرظاهرهم خیلی ساده وشبیه بچه هام.مادرم نگران ازدواجمه ولی من میخوام۲۸سالگی ازدواج کنم.لطفا بگید چیکارکنم .

خیلی هم خجالتی وکم روام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر با دوستات برو بیرون..باشگاه برو کلاسای مختلف و شلوغ برو..روابطت رو بیشتر کن..کم رویی ات رفع می ...

اخه دوستی ندارم🤕🤕

این کم رویی من هم محیطی که توش بزرگ شدم دخیلع هم اینکه  پدرمم خیلی خجالتیه کپ بابامم

اخه دوستی ندارم🤕🤕 این کم رویی من هم محیطی که توش بزرگ شدم دخیلع هم اینکه  پدرمم خیلی خجالتیه ...

خب چرا هیچوقت تلاش نکردی دوست و رفیق داشته باشی..الان که تو محیط دانشگاه هستی که راحت تر میتونی ارتباط برقرار کنی عزیزم..از پرسیدن سوالای درسی شروع کن تو سلف با بچه ها غذا بخور توی دورهمی ها شرکت کن

منو راهنمایی کن به نظرت امسال کنکور بدم یا سال دیگه 

امتحانا نهایی دادن نمراتم  داغونه اگه بخواهم امسال کنکور بدم هم باید برا نهایی بخونم هم کنکور به نظرت میشه یا امسال ترمیم معدل کنم سال دیگه کنکور بدم؟

اخه دوستی ندارم🤕🤕 این کم رویی من هم محیطی که توش بزرگ شدم دخیلع هم اینکه  پدرمم خیلی خجالتیه ...

یک سوال برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدین،فرهنگیان کلا چندترم هست منظورم اینه که چند سال طول میکشه که درست تموم بشه و چند سال طرح باید بری؟

خب چرا هیچوقت تلاش نکردی دوست و رفیق داشته باشی..الان که تو محیط دانشگاه هستی که راحت تر میتونی ارتب ...

نمیدونم چراهمه با من لجن..به همکلاسی ام گفتم منو ادکن گروه گفت تورونمیشناسم درحالیکه می‌شناسه یا رفتم بشینم کناره همکلاسی ام گفتن پیش مانشین دیگه خودمم موندم