2777
2789

دوستان پزشک می‌تونه برای کسی که بیمه نداره، نسخه آزاد رو به صورت الکترونیک و با کد ملی بنویسه که وارد سامانه داروخانه‌ها بشه و نیازی به ارائه نسخه کاغذی نباشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نسخه الکترونیک بیمارستان کار میکنم. آزاد ها رو ثبت نمی کنیم. اگر هم ثبت کنیم بازم ازاد حساب میش ...

ممنون از پاسخ 

منظورم هزینه‌‌ش نیست، چون دارویی که می‌خوام نیاز به نسخه پزشک داره می‌خوام بدونم آزادها فقط کاغذی باید باشه یا الکترونیکی هم می‌شه 

ممنون لطف کردید  پس یعنی قسمت ثبت آزاد هست

نه قسمت ثبت ازادی وجود نداره.

توی سامانه سلامت یا تامین که میزنیم، میگه بیمه شده فاقد استحقاق درمان است. ایا ادامه می دهید؟

میتونیم بزنیم بله و ثبت کنیم، ولی فایده ای ندااره، اکثرا اینجا کاغذیشو میبرن داروخونه