2777
2789
عنوان

۲۰روز دیگه نینیم دنیامیاد هنوز اسم نداره😟کممممکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 124 پست
نیلا نظر شوهرتون مهم نیست؟ 

چرا عزیزم شوهرم نظرش رو مهراناس ولی بازم دو دله گفت چنتا انتخاب کن ببینیم کدوم بهتره

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندا  نیلای  نیلو  نفس  دلارا  دلوین  آنیا آنیسا  سانیا&nb ...

این اسمارو میبینم دلم میخواد هفت هست شکم بزام 😂

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
ندا  نیلای  نیلو  نفس  دلارا  دلوین  آنیا آنیسا  سانیا&nb ...

ندا رو شدیدا هستم😎😂

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿

هانیل

نغمه

نیل ماه

هیلدا

نلا

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
مهیاس یاسمین پرنیان ولی ی اسم هم آوا پیدا کنی بهتره انشاءالله بسلامتی و مبارکی🤍🌾

قربونت بشم عزیزم.سلامت باشی آخه هم آوا خیلی سخته ستایش شبیه که داریم دوسه تا

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره