2777
2789

هدفی تو زندگیم ندارم یه روز از شوهرم متنفر میشم یه روز دوسش دارم یه روزایی اصلا دلم نمی‌خواهد ریختشو ببینم و جواب تلفنشو بدم و کلا از زندگی متنفر میشم هیچ هدفی برای زندگیم ندارم گاهی وقتا میگم بچه بیارم که بازم پشیمون میشم نمیدونم همه اینا از کینه ای که از شوهرم و خانوادش دارم یا نه ،چون خانوادش خیلی بهم بی احترامی کردن خواهر و برادراش اینم همش پشت اونا در اومد اصلا بفکر زندگی و خودمون نیست همش به فکر بقیس گاهی اونقدر حالم ازش بهم میخوره که بود و نبودش برام مهم نیست نمی‌دونم چیکار کنم فقط پشیمون از ازدواجمون ،😔😔😣😣😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم خدا همینو کم داشتم

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

به جای افکار منفی و فکر کردن به بی احترامیای خانواده شوهرت بشین با خودت صادقانه حرف بزن

اگه میتونی و امکانش هست روانشناس برو 

اگه نه خودت دکتر خودت باش

به همه چی فکر کن

همه چیو سبک سنگین کن، همه چیو با هم ببین، تمرکزتو نزار فقط رو بدیای شوهرت یا خونوادش خوبیاشونم ببین

اگه انقددررر بد بودن که دیدی نمیتونی ادامه بدی به فکر جدایی باش

اگه دیدی نمیتونی جداشی یا انصافا جدایی منطقی نیست زندگیتو درست کن

اول از حال خودت شروع کن

ببین چی حالتو بهتر میکنه همونا رو انجام بده

به چیزای بد و منفی فکر نکن برای خودت هدف بزار برنامه بزار خودتو سرگرم کن

به خودت بیشتر برس و بیشتر به خودت اهمیت بده و خودتو دوست داشته باش

کم کم حالت بهتر میشه و دیدت به زندگی و شوهرتم بهتر میشه

خدایی خانما به خودتون اهمیت بدین به روحیه تون

گور پدر خانواده همسر

اون چی گفت اون چیکار کرد

یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه انقدر اینا رو برا خودت مرور نکن، حیفی، چرا خودتو با حرفا و کاراشون اذیت میکنی

تو اول بلید خودتو دوست داشته باشی و به این درک برسی که هیچکس ارزش نداره حالتو بلندمدت خراب کنه، لحظه ای هم ناراحت شدی اشکال نداره بعدش بهش فکر نکن

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی به جای افکار منفی و فکر کردن به بی احترامیای خانواده شوهرت بشین با ...

شوهرم خوبیاش زیاده منو هم دوست داره ولی من همش با مرور این اتفاقات زندگی رو به خودمو شوهرم خراب کردم زیاد با هم بگو مگو میکنیم همشم بخاطر خانوادشه خیلی زیاد این موارد رو اعصابم تاثیر گذاشته زندگی برام جهنم شده تو رو خدا اگه میتونی بهم کمک کن نه میتونم برم مشاوره نه میتونم جدا بشم چون دلیل منطقی نیست جدایی بخاطر خانوادش ولی خوب این مسئله خیلی منو اذیت می‌کنه همش میخوام فکر نکنم اما فکرم ناخوادگاه میره دنبال این موضوع

شوهرم خوبیاش زیاده منو هم دوست داره ولی من همش با مرور این اتفاقات زندگی رو به خودمو شوهرم خراب کردم ...

ببین عزیزم تو مشکل خاصی نداری فقط خودت برا خودت مشکل درست میکنی

با افکار منفیت با مرور اتفاقات ناخوشایند

و میدونی اینا نتیجه ش چی میشه؟؟

اولا حالت خودت اون لحظه و چن ساعت بعدش بده!

ثانیا با اون حال بد حتی اگه خودتم نخوای نااخوداگاه با شوهرت حرفت میشه یا دعوا پیش میاد و رابطتون خراب میشه...

و مهمتر از همه اینا بازم از این دست اتفاقات تو زندگیت بیشتر پیش میاد...

عزیزم اولین راه حلش اینه که به این مسائل فکر نکن

یا دیدتو تغییر بده

باورکن این جور مسائل کم و ببش تو زندگی هر زنی هست...

من نمیدونم چرا خانوما فکر میکنن که خانواده شوهر باید مثل خانواده خودشون باشه؟؟باید عاشقشون باشه؟؟

بابا مگه ما خودمون میتونیم مادرشوهرو مثل مادر خودمون دوست داشته باشیم یا همه شونو به چشم خانواده خودمون ببینیم؟؟؟

اول از همه این باورتو اصلاح کن

تو فقط به واسطه وصلت با پسرشون با اونا اشنا شدی ولی اونا قرار نیست عاشقت باشن یا هیچ وقت دلتو نشکنن... خیلی وقتا ما دلمون از خانواده خودمونم میشکنه!

تو احترامشونو نگه دار و کاری باهاشون نداشته باش

ما خانوما باید یاد بگیریم بکشیم بیرون از این شوهر و خانواده ش!

به فکر خودت باش فقط...

هر حرفی زدن یا کاری کردن که باعث ناراحتیت شد بگو به درک.. شخصیت خودشونو نشون دادن... من ارزشم بالاتر از اینه که به خاطر اونا خودمو ناراحت کنم و زندگیمو خراب کنم...

سریع جهت فکریتو عوض کن...

هییییچ وقتم با شوهرت در موردشون حرف نزن...

گلایه شونو نکن...

اصلا برات مهم نباشن ... بگو خودم مهمم و شوهرم...

هر حرفی زدن یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه زود از ذهنت بیرونش کن...

فقط به خودت برس به حال خوب خودت.. به خونه زندگیت... 

شوهرم خوبیاش زیاده منو هم دوست داره ولی من همش با مرور این اتفاقات زندگی رو به خودمو شوهرم خراب کردم ...

گفتی فکرت ناخوداگاه میره دنبال این موضوع

چون زیاد بهش فکر کردی

چون برا خودت برنامه و هدفی نداری

چون بیکاری...

عزیزم برا خودت برنامه بزار وقتتو پر کن، جوری که انقدرغرق زندگی خودت بشی که اصلا وقت نکنی بهشون فکر کنی

هیچی مهمتر از خودت و زندگیت نیست اینو همیشه یادت باشه..

و اینم بدون تو قدرت اینو داری که شوهرتو کامل بکشونی طرف خودت... فقط باید سیاست داشته باشی و صبور باشی... 

ببین ساده نباش

تو از اونا ناراحتی... میشینی ازشون گلایه میکنی.. انتظار داری شوهرت قربون صدقت بره؟؟ طبیعیه ازشون دفاع میکنه... قطعا جاتون عوض میشد و شوهرت در غیاب خانوادت ازشون بد میگفت و گلایه میکرد توام جوشی میشدی...

تو با این کارت مسکلی رو حل نمیکنی

مثلا انتظار داری شوهرت بره با خانوادش سر تو دعوا کنه؟؟ یا به خاطر تو قیدشونو بزنه؟؟

خودت باشی همچین کاری میکنی؟؟

تو با اینکارت فقط داری مشکلو بزرگتر میکنی و شوهرتو از خودت دورتر و رابطتونو سردتر!

و این یعنی ضعف

اونا برندن  و تو بازنده

هم ناراحتت کردن و هم دارن کم کم زندگیتو خراب میکنن...

البته اونا نه... خودت داری با بی سیاستی زندگیتو خراب میکنی...

شوهری که میگی خوبیاش کم نیست، میگی دوستت داره ولی با این فرمون بری جلو همه چی به ضررت تموم میشه... 

دختر زندگیت حیفه نزار خراب بشه، به هیچ کس اجازه اینو نده که رابطه بینتو و شوهرتو به هم بریزن...

تو فقط کافیه اول از خودت و درون خودت شروع کنی

حرفا و کاراشون برات بی اهمیت باشه

تلاش کن و صبور باش کم کم به این مرحله میرسی

تا رسیدن به اون مرحله با شوهرت در موردشون اصلا حرف نزن

یعنی براتم مهم بود با اون حرف نزن

غر نزن

گلایه نکن

دردددل نکن

خودتو هرجور میتونی خالی کن ولی با اون حرف نزن

به خودت بیشتر برس

برا خودت برنامه بزار و سعی کن اجراشون کنی

وقتتو با کارای مفید پر کن

حالتو خوب کن، اگه مشکل مالی نداشته باشی دستت بازه و خیلی کارا میتوتی انجام بدی که حالتو خوب کنه

هر وقت فکرش اومد سراغت بگو حالا بزار بعدن بهش فکر میکنم، الان کار خودم مهمتره😅 زندگی خودم مهمتره

بگو من ارزشمندم

حال خوب من ارزشمنده

بگو اونا قدرت اینو ندارن حال منو بد کنن

پاشو همون لحظه وضو بگیر نماز بخون، ببین من خودم مذهبی نیستم کاری ام به جنبه ی مذهبی بودنش ندارم ولی نماز و دعا و ارتباط با خدا خییییلی تو حال خوب ادم تاثیر داره

واسه حال خودمون به این مراقبه نیاز داریم 

سیم ارتباطیتو با خالقت حفظ کن

اول خدا

دوم خودت 

سوم شوهرت

بقیه رو ول کن

فقط احترامشونو نگه دار .. حتی اجازه نده فکرتو مشغول کنن

به خدا بعد یه مدت میبینی همه چی خوب شده، خودت ارومی، شوهرت بهتر شده، دعواهاتون کمتر شده، اصن یه سال در موردشون حرف نزنی و بد نگی بعدش میبینی اگه یه چیزی بشه ازت دفاع میکنه😅 میبینی ناخوداگاه اومده طرف تو

با خودش فکر میکنه که زنم باهاشون کاری نداره، از خانوادم بدش نمیاد اونان که اذیتش میکنن و چون دعواهاتونم کمتر شده و صددرصد رابطه تون بهتر شده نمیتونه بی احترامیشونو بپذیره و ازت دفاع میکنه...

عزیزم سیاست داشته باش

گفتی فکرت ناخوداگاه میره دنبال این موضوع چون زیاد بهش فکر کردی چون برا خودت برنامه و هدفی نداری چ ...

ممنون دوست عزیز از حرفای قشنگت تمام سعیمو میکنم که خودمو درست کنم 

فقط یه خواهشی ایرادی نداره گاهی اوقات ازت کمک بخوام راهنماییم کنی چون حس میکنم تجربت از من بیشتره البته اگه مزاحمت نیستم ممنونم 

ممنون دوست عزیز از حرفای قشنگت تمام سعیمو میکنم که خودمو درست کنم  فقط یه خواهشی ایرادی نداره ...

خواهش میکنم

نه عزیزم هیچ اشکالی نداره، هروقت سوالی داشتی تو همین صفحه خودت ریپلایم کن تا ببینمش، هر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم

امیدوارم بتونم کمکت کنم