گفتی فکرت ناخوداگاه میره دنبال این موضوع
چون زیاد بهش فکر کردی
چون برا خودت برنامه و هدفی نداری
چون بیکاری...
عزیزم برا خودت برنامه بزار وقتتو پر کن، جوری که انقدرغرق زندگی خودت بشی که اصلا وقت نکنی بهشون فکر کنی
هیچی مهمتر از خودت و زندگیت نیست اینو همیشه یادت باشه..
و اینم بدون تو قدرت اینو داری که شوهرتو کامل بکشونی طرف خودت... فقط باید سیاست داشته باشی و صبور باشی...
ببین ساده نباش
تو از اونا ناراحتی... میشینی ازشون گلایه میکنی.. انتظار داری شوهرت قربون صدقت بره؟؟ طبیعیه ازشون دفاع میکنه... قطعا جاتون عوض میشد و شوهرت در غیاب خانوادت ازشون بد میگفت و گلایه میکرد توام جوشی میشدی...
تو با این کارت مسکلی رو حل نمیکنی
مثلا انتظار داری شوهرت بره با خانوادش سر تو دعوا کنه؟؟ یا به خاطر تو قیدشونو بزنه؟؟
خودت باشی همچین کاری میکنی؟؟
تو با اینکارت فقط داری مشکلو بزرگتر میکنی و شوهرتو از خودت دورتر و رابطتونو سردتر!
و این یعنی ضعف
اونا برندن و تو بازنده
هم ناراحتت کردن و هم دارن کم کم زندگیتو خراب میکنن...
البته اونا نه... خودت داری با بی سیاستی زندگیتو خراب میکنی...
شوهری که میگی خوبیاش کم نیست، میگی دوستت داره ولی با این فرمون بری جلو همه چی به ضررت تموم میشه...
دختر زندگیت حیفه نزار خراب بشه، به هیچ کس اجازه اینو نده که رابطه بینتو و شوهرتو به هم بریزن...
تو فقط کافیه اول از خودت و درون خودت شروع کنی
حرفا و کاراشون برات بی اهمیت باشه
تلاش کن و صبور باش کم کم به این مرحله میرسی
تا رسیدن به اون مرحله با شوهرت در موردشون اصلا حرف نزن
یعنی براتم مهم بود با اون حرف نزن
غر نزن
گلایه نکن
دردددل نکن
خودتو هرجور میتونی خالی کن ولی با اون حرف نزن
به خودت بیشتر برس
برا خودت برنامه بزار و سعی کن اجراشون کنی
وقتتو با کارای مفید پر کن
حالتو خوب کن، اگه مشکل مالی نداشته باشی دستت بازه و خیلی کارا میتوتی انجام بدی که حالتو خوب کنه
هر وقت فکرش اومد سراغت بگو حالا بزار بعدن بهش فکر میکنم، الان کار خودم مهمتره😅 زندگی خودم مهمتره
بگو من ارزشمندم
حال خوب من ارزشمنده
بگو اونا قدرت اینو ندارن حال منو بد کنن
پاشو همون لحظه وضو بگیر نماز بخون، ببین من خودم مذهبی نیستم کاری ام به جنبه ی مذهبی بودنش ندارم ولی نماز و دعا و ارتباط با خدا خییییلی تو حال خوب ادم تاثیر داره
واسه حال خودمون به این مراقبه نیاز داریم
سیم ارتباطیتو با خالقت حفظ کن
اول خدا
دوم خودت
سوم شوهرت
بقیه رو ول کن
فقط احترامشونو نگه دار .. حتی اجازه نده فکرتو مشغول کنن
به خدا بعد یه مدت میبینی همه چی خوب شده، خودت ارومی، شوهرت بهتر شده، دعواهاتون کمتر شده، اصن یه سال در موردشون حرف نزنی و بد نگی بعدش میبینی اگه یه چیزی بشه ازت دفاع میکنه😅 میبینی ناخوداگاه اومده طرف تو
با خودش فکر میکنه که زنم باهاشون کاری نداره، از خانوادم بدش نمیاد اونان که اذیتش میکنن و چون دعواهاتونم کمتر شده و صددرصد رابطه تون بهتر شده نمیتونه بی احترامیشونو بپذیره و ازت دفاع میکنه...
عزیزم سیاست داشته باش