2777
2789

من عقد هستم یه شهر دیگه خونه خریدیم جهیزیم هم بردم چیدم میخواستیم عروسی بگیریم یکی فوت شد عروسیمون به تاخیر افتاد

شوهرم اون شهر سرکار هست منم باهاش میرفتم و میامدم

این دفعه که عید بود من باهاش نرفتم

خانواده جاریم و مامانش و خواهرش و برادرش رفتن خونه ما..

با برنامه ریزی رفتن ولی میگن یهویی رفتیم

منم قبلا گفته بودم تا عروسی نکنیم جهیزیم دوست ندارم کسی ببینه 

شوهرمم صبح زود میره سرکار اینا تنها توی خونه ما..

مطمئنم شوهرم ک رفته سرکار اینا سر از همه چی در آوردن و همه جای خونه گشتن

روی تخت ما هم ک هنوز خودمون نخابیدیم رفتن خابیدن...

شما بودین چیکار میکردین؟

من خیلی ناراحت شدم ک خودم اونجا نبودم اینا رفتن بررسی وسایل و روی تختم خابیدن...

واقعا جدی برخورد میکردم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار میتونی بکنی؟همسرت باید میگفت هنوز زندگیمونو شروع نکردیم خانمم نیست .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حق داري.منم بودم ناراحت ميشدم. ولي خب فك كنم چاره ي ديگه اي نداشتن.كاش حداقل ب تو ميگفتن ك ب عنوان ميزبان حضور داشته باشي. اينو ميتوني هم ب همسرت بگي هم ب مادرشوهرت.اگه گفت يهويي شده بگو خب ميتونستيد ب منم بگيد ك بيام!

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

هیچ حرفی نمیتونی بزنی دیگه کاریه که شده باید از قبل تاکید میکردی که نمیخای کسی بیاد یا وقتی رفتن خودت هم میرفتی یا همون اول که فهمیدی به همسرت میگفتی که دوست نداری بمونن اونجا نه الان دیگه

وای چقدررررررررر پر روعن 

من بودم قبل از اینکه با جاریم کاری داشته باشم،شوهرمو ادب میکردم که بدون اجازه من اونا رو آورده خونه،نهایت میرفت واسشون ۲ شب هتل می‌گرفت،چرا اونا رو راه داده خونه ای که جهازت رو هنوز خودت استفاده نکردی...

ما جهاز چیدیم کلا کلید ها و قفل هارو عوض کردیم

کسی دیگه‌اجازه رفت و امد ب خونم رو نداشت

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️