2777
2789
عنوان

برای عید‌‌دیدنی و مهمونی شما خودتون ،خودتون رو دعوت میکنید یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست
وا😟برا شام نمیخوان برن که بنده های خدا احترام گذاشتن

اخه مامان منم بدش میاد مهمون بیاد فقط یک شیرینی میوه بزاره جلوش 

خیلی برا مهمونا مفصل میگیره واسه همین اصلا مهمون بی دعوت دوست نداره 

از طرفیم کل فامیلو میخواد افطاری دعوت کنه واسه همین میگه دیگه برنامه ای تو خونه نداریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بدون دعوت نمیریم اخه🤦‍♀️

راستش شما عجیب هستید

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
وا طفلیا دارن خبر هم میدن نیم ساعت میشنن میرن دیگ چقدر سختگیری

اخه مامانم جوری نیست که فقط پذیرایی ساده کنه خیلی سخت میگیره واسه مهمونا واسه همین از مهمون بی دعوت خیلی بدش میاد 

😐😐😐😐واقعا اولین باره میشنوم برا عید دیدنی هم باید وایسی تا دعوتت کنن 

تا بوده همین بوده که اوایل عید همه خونه همدیگه میرن عید دیدنی نه برای شام یا نهار اون بحثش جداست .

ما هم مث مادرشوهرت هستیم به نظرم به مامانت زنگ بزن بگو میخوان بیان عید دیدنی تا برن نیم ساعت بشینن سال نو رو تبریک بگن بعد شما هر موقع خواستید افطار بدید خودتون دعوتشون کنید برا تالار.

😐😐😐😐واقعا اولین باره میشنوم برا عید دیدنی هم باید وایسی تا دعوتت کنن  تا بوده همین بوده که ...

اخه مامان من اصلا ساده نمیگیره 🤦‍♀️واسه هر مهمونی از ۳،۴ روز قبلش وقت لازم داره 

اخه مامان منم بدش میاد مهمون بیاد فقط یک شیرینی میوه بزاره جلوش  خیلی برا مهمونا مفصل میگیره و ...

چی بگم والا اینجوری ندیده بودم تا حالا، در هر صورت کار مادرشوهرت اصلا عجیب نبوده، قضیه ی خانواده ی شوهر تو هم با بقیه ی فامیل فرق میکنه دیگه یه کم سختی باید بکشه مادرت، یه پذیرایی در حد عید بکنه یا کلا بگین هفته ی دیگه بیان تالار

چی بگم والا اینجوری ندیده بودم تا حالا، در هر صورت کار مادرشوهرت اصلا عجیب نبوده، قضیه ی خانواده ی ش ...

آره دقیقا. اصل دید و بازدید سال نو همه جا همینطوره که میرن یک ساعت نهایتاااا میشینن کنار هم. اون مهمونیایی که با دعوته فرق می‌کنه.

اسم مستعارم "غزلک"ه به معنی غزل کوچک 🍀 مامان کاوه
اخه مامانم جوری نیست که فقط پذیرایی ساده کنه خیلی سخت میگیره واسه مهمونا واسه همین از مهمون بی دعوت ...

میشه از پذیرایی مادرتون یه کم توضیح بدیذ مگه چکار میکنن که سه چهار روز قبل باید آماده باشه؟؟؟

بعد اسی ما به مهمونی که یهو زنگ خونه رو میزنه میاد داخل میگیم سر زده،😂😂

نه اونی که از صبح زنگ بزنه بگه غروب میام