2777
2789

یا هر کسی دعوت کرد میرید خونش؟

ما تو خانوادمون هیچ کس خودشو هیچ جا دعوت نمیکنه 

واسه عید دیدنیم هر کس خواست زنگ میزنه همه رو دعوت میکنه بعد مهمون میره خونش وگرنه کسی بدون دعوت جایی نمیره 

حالا خانواده شوهر من خودشون به من پیام دادن که امشب مادر ،پدرتون هستن برای عید دیدنی بیایم 😳

نمیدونم چی جوابشونو بدم اخه مامانم از مهمون بی دعوت خیلی بدش میاد 

به نظرتون چی در جوابشون بگم؟🤦‍♀️

وا خب بنده های خدا میخوان بیان عید دیدنی

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاعدتا عید دیدنیو فقط یه زنگ میزنن با دعوت نیست، مگر برا شام و ناهار

بهتره به مارت بگی خودت دعوتشون گرفتی اینجوری دوطرفو حفظ کردی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یعنی عید دیدنی هم با دعوت باید رفت؟

چ ایرادای بنی اسرائیلی میگیرید

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خب مامانم داره برنامه میچینه کل فامیلو افطاری تو تالار دعوت کنه هفته دیگه  دیگه برنامه ای واسه ...

اگر قراره اونا رو هم دعوت کنین بگو ممنون از لطفتون، اتفاقا  مامانم قراره خودش دعوتتون کنه هفته ی دیگه

قاعدتا عید دیدنیو فقط یه زنگ میزنن با دعوت نیست، مگر برا شام و ناهار بهتره به مارت بگی خودت دعوتشون ...

ما اینجوری نیستیم اصلا 

هیچ جا بی دعوت نمیریم

نمیشه که من خونه مامانم کسی رو دعوت کنم 🤦‍♀️