2777
2789

اگه منظورت صندوق اطلسِ ک باز و قابل معامله اس

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اصلا تغییر نمیکنه و همون ۴۰۰۲۰۰ هستش

چون خرید و فروش متعادل انجام میشه

لازم نیست ک هر دقیقه بالا پایین بپره!

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

امروز فرابورس هنگ کرد

شاخص رسید به 2 میلیون و اونو شکست و جو روانی زیاد شد توی بازار بخر بفروش زیاد شد حجم ها رفت بالا هسته هنگ کرد 

زمانبندي جلسه معاملاتي بازارهای فرابورس ايران در روز جاری

🔹 به اطلاع مي رساند، با عنايت به رفع اختلال فني پيش آمده در بازارهاي فرابورس ايران، دوره سفارشگيري در تمامی بازارها از ساعت 11:00 لغايت 11:02 بوده كه در اين بازه ايجاد، حذف يا ويرايش سفارشات امكان پذير است و پس از آن، معاملات به صورت حراج پيوسته از ساعت 11:02 لغايت 14:30 براي سهام و حق تقدم سهام ادامه خواهد داشت.

🔹 همچنين لازم به ذكر است، پايان جلسه معاملاتي براي ساير اوراق بهادار اعم از ETF، اوراق با درآمد ثابت و غيره ساعت 15:00 خواهد بود.

نمیدانم اطلاعی ندارم ... اخرین معامله برای ساعت 09:04:25 بوده ولی خب سخت نگیرید حالا ی روز معامله ن ...

سلام 

میتونم چنتا سوال درمورد بورس بپرسم؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
سلام بله حتمن در خدمتم

اولا خیلی برام جالب بود دیشب تو هر تاپیک بورسی که میرفتم صادقانه بقیه رو راهنمایی کرده بودین شما

من میخوام بورس رو شروع کنم

چیزی که میخوام بهش برسم به یه درآمد سه چهار تومنی کم ریسک اما هر ماه، ینی درآمد ماهانه ی کم

بنظرتون از طریق بورس ممکنه

با چه سرمایه ای؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اولا خیلی برام جالب بود دیشب تو هر تاپیک بورسی که میرفتم صادقانه بقیه رو راهنمایی کرده بودین شما من ...

سلام خواهش میکنم شما لطف دارید نسبت به بنده و بزرگوارید

ببینید همه چیز برمیگرده به سرمایه اولیه شما

مثلن شما با ده میلیون باید خیلی ریسک بکنید که ماهی 3 4 تومن ازش بکشید بیرون ولی خب با صد میلیون یکم زرنگ باشید ظرف یک هفته حتی 10 میلیون هم میتونید کسب بکنید ( البته ماهی 3 4 تومن روی 10 میلیون طبیعتن روی 100 میلیون میشه 30 40 میلیون تومن )

ولی خب همه اینها در حرف راحت هست وقتی پای عمل میرسه اونجاست که مشخص میشه چقدر توانایی دارید

خیلی رک و دوستانه بهت بگم توی بورس دنبال کسب پول نباش

هدفت اصلن پول نباشه 

هدفت فقط عمل به استراتزی شخصی خودت باشه

پول خودش میاد

به جایی میرسی که اصلن برات مهم نیست اون معامله 30 میلیون سود کردی یا 5 میلیون ضرر چیزی که برات مهمه اینه که اون دست از بازی که با اقای بازار بازی کردی رو شما بردی یا اقای بازار بهت یک درس و تجربه جدید داده

کلن توی این بازار ها همه چیز روانشناسی هست و شما باید خودتون رو در این زمینه قوی کنید

در رابطه با جزییات سوالتون : بله میشه توی بورس با ریسک کم سود کرد ولی خب طبیعتن سودش هم کمتر هست دیگه ولی خب ریسکتون کم باشه بهتر از این هست که به خودتون دروغ بگید و بگید ک ن ریسک من 30 درصده و فلان وبیسار

ی چیزی بهتون بگم که لذت ببرید :
توی یک بازاری مثل بورس یک بازاری مثل فارکس یک بازاری مثل ارز دیجیتال

کسی که بتونه ماهانه

دقت کنید ماهانه

بتونه 5 تا 10 درصد کسب سود بکنه ( اصلن بگیم 5 تا 15 درصد ) و واقعن بتونه این کارو انجام بده بار خودشو هفت نسلش رو بسته و میلیاردر میشه

بخاطر معجزه اثر مرکب ( اگر اطلاع ندارید ی سرچ کنید میاره )

همه توی بورس میان ک بتونن ظرف یک ماه 100 درصد نمیدونم 50 درصد سود کنن در صورتی ک همین ادم ها وقتی طلا میخرن میگن ما اینو خریدیم برای 10 سال دیگه ( واقعن خنده داره ک توقعشون از بورس با توقعشون از طلا زمین تا اسمون فرق داره اونم در شرایطی که بازدهی ده ساله بورس با طلا اصلن قابل مقایسه نیست )

اینکه شما میگید ایا میشه توی بورس ماهی 3 4 تومن کسب کرد یا ن رو ما بورسی ها بهش میگیم سود مستمر

یعنی سودی که در هر شرایط بازار بشه اون رو کسب کرد بازار خراب نداره بازار منفی یکساله نداره اون شخص تواناییش رو داره و میتونه و کسب میکنه

ارزوی هر تریدر رسیدن به درجه ای هست که بتونه سود مستمر کسب کنه

بشخصه خودم سود 70 80 درصدی طب دو ماه رو نمیخام 

من ی سود 10 درصدی میخام تا اخر عمرم

و بهتون بگم که رسیدن به این درجه اسون نیست ولی غیر ممکن نیست و باید زحمت بکشید و میتونید

و در اخر هم اینکه خیلی از کسایی که به این درجه میرسن توی شرکت های سبد گردانی و سرمایه گذاری استخدام میشن و سبد های 100 200 میلیاردی یا حتی بیشتر ( بسته به توانایی و رزومه فرد ) بهش میدن و خب طرف حتی اگه نیم درصد از یک سبد 100 میلیاردی هم بهش برسه کافیه

جدای از اینکه خیلی از بانک ها هم اسختدام میکنن اگه اشتباه نکنم بانک ملی بود که به صورت مخفیانه تریدر های ایرانی فارکس ک تونسته بودن چند سال یک سود مستمر کسب کنن رو اسختدام میکرد و بهشون سرمایه میداد ک معامله کنن

بازار بورس خیلی بازار گسترده و جذابی هست اما خب به شرطی که اصولی و درست ورود کنید 

و اگه با اقای بازار صادقانه بازی کنید ایشون هم جواب صداقت شما رو میده

امیدوارم که مفید بوده باشه توضیحاتم هرجا هم اگر سوالی بود در خدمتم

:)