2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خواهرشوهرم آنومالی هم گفت دختره ۲۸ هفته رفت واسه وزن گفتن پسره

البته بچه به دنیا اومد اونجاش خیلی کوچیک بود فکر کنم واسه همین دکتره زودتر ندیده بودش🤣 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
70درصد دختر

به من گفت به احتمال زیاد پسر. دکتر معروفی هم بود. من دوست داشتم دختر بشه. امیدوار بودم اما به هرکسی میگفتم میگفت بگه دختر احتمال داره اشتباه کنه و پسر بشه اما بگه پسر حتما پسره. با چندتا خانوم هم اینجا هم صحبت شدم بهشون گفته بودن دختر. رفته بودن سیسمونی گرفته بودن. آنومالی گفته بود پسر. کلا بنظرم به ان تی اصلا دل نبند. منم گذاشتم آنومالی قطعی بگه بعد رفتم براش وسیله گرفتم. 

به من گفت به احتمال زیاد پسر. دکتر معروفی هم بود. من دوست داشتم دختر بشه. امیدوار بودم اما به هرکسی ...

منم موندم به امید خدا دورو اطراف خودمم به تازگی گفتن پسر ولی دختر بود

منم موندم به امید خدا دورو اطراف خودمم به تازگی گفتن پسر ولی دختر بود

دکترت خیلی مهمه. چقدر عجیب که تشخیص پسر داده دختر بودن. پیش یه دکتر رفتن؟ چون من به هرکی میگفتم میگفت مطمئن باش پسره.