2777
2789

خیس میشم با تو هر شب

زیر بارونی که نیست

دستتو محکم گرفتم

تو خیابونی که نیست

باشم و عاشق نباشم

کار آسونی که نیست

عاشقت میشم دوباره

عاشقِ اونی که نیست

من خدایی با تو اینجا

از تو می سازم که نیست

باید هر شب روی رازی

پرده بندازم که نیست

تو منو به بند کشیدی

توی زندونی که نیست

عاشقت میشم دوباره

عاشق اونی که نیست

عاشقت میشم دوباره

عاشق اونی که نیست

این همه تصویر زیبا

تو زمستونی که نیست

با جنون هر شب من

جز تو مهمونی که نیست

نامه هامو پاره کردم

وقتی می خونی که نیست

هرچی اینجا با تو ساختم

خوب می دونی که نیست

عاشقت میشم دوباره

عاشق اونی که نیست

غرق میشم تو سیاهِ

موج موهایی که نیست

دور تو می گردم اینجا

دورِ مِیدونی که نیست

تو یه روزی برمی گردی

از خیابونی که نیست

عاشقم میشی دوباره

عاشق اونی که نیست

عاشقت میشم دوباره

عاشق اونی که نیست

عاشقت میشم دوباره

عاشق اونی که نیست

عاشقت میشم دوباره

عاشق اونی که نیست...

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

آهنگ کیه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه آهنگ از مهدی یراحی هست بنام نفس

خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم

خیلی متن قشنگی داره❤️🥺

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آهنگ از مهدی یراحی هست بنام نفس خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم خیلی متن قشنگی داره❤️🥺

وای خیلی واقعا قشنگه ۳ سال پیش گوش میکردم

خیلی جالبه

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤

میشه فضای شاعرانه و قشنگش‌و با نظرات منفی خراب نکنید؟

خوشتون نمیاد مجبورتون نکردن بخونین

درکی از احساس ندارین لابد

ممنون از کسایی که نظر مثبت میدن❤️

اصل شعر اینه 

ریدن توش واقعا 

ببینید اصلیش چقدر زیباست 

در خیالات خودم, در زیر بارانی که نیست
می رسم با تو به خانه، از خیابانی که نیست
می نشینی روبرویم، خستگی درمیکنی
چای می ریزم برایت، توی فنجانی که نیست

باز ميخندی و ميپرسي, كه حالت بهتر است؟!
باز میخندم که خیلی، گرچه میدانی که نیست
شعر می خوانم برایت، واژه ها گل می کنند
یاس و مریم میگذارم، توی گلدانی که نیست

چشم میدوزم به چشمت، مي شود آیا کمی
دستهایم را بگیری، بین دستانی که نیست..؟!
وقت رفتن می شود، با بغض می گویم نرو…
پشت پایت اشک می ریزم، در ایوانی که نیست

می روی و خانه لبریز از نبودت می شود
باز تنها می شوم، با یاد مهمانی که نیست…!
رفته ای و بعد تو این کار هر روز من است
باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست

منم این اهنگو دوس دارم ولی خدایی این جملش خیلی سمه خیس میشم با تو هرشب زیر بارونی ک نیس😐😂🤦‍♀️

والا وقتی بارونی نیس چطور خیس میشه شاید جیش میکنه تو جاش☹️😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اصل شعر اینه  ریدن توش واقعا  ببینید اصلیش چقدر زیباست  در خیالات خودم, در زیر با ...

شاعرش کیه؟

اصل شعر اینه  ریدن توش واقعا  ببینید اصلیش چقدر زیباست  در خیالات خودم, در زیر با ...

چقد بغض کردم با این متنش

قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤