یه سوال داشتم،اینه که الان من روزه میگیرم بعد مثلا ظهر ساعت 2یا3بیدار میشم
بنظرتون ایراد داره..؟
من آزاده از خاک آزادگانم گل صبر،میپرود دامن من:)army purple وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اگه نمازات رو سروقت بخونی بهتره ولی روزه دار خوابش هم عبادته
❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
من آزاده از خاک آزادگانم گل صبر،میپرود دامن من:)army purple وکیل مدافع حقوق دختران،مادر هفت فرزند به نام بنگتن،آرتیست هنر خانم کیم دکترای کره شناسی،ISTP,دوزبانه فارس و تورک قیزیام👻✌
نه چه ایرادی عزیزم...خدا خودش میگه خواب روزه دارم عبادته...قبول باشه...
خیلی ممنونم خدا از شماهم قبول کنه♡
نه چ اشکالی داره ما جنوبیا چن سالی ک ماه رمضون توی تابستون بود اوضاعمون همین بود از ب ...
چه خوب😁💜