2777
2789

چ نذری کنم 

خدا نگاهی کنه

بتونم برم سرخونه زندگیم مستاحری تو ی خونه

خسته شدم از سرباری.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا ایه 29 سوره مومنون خیلی مجربه حتی اگه نخری یه خونه خوب پیدا میکنی برا رهن و اجاره تو همین سایت سرچ کن 

روضه هفت تا روز شنبه برای حضرت مسلم بده برات بخونن

زیارت عاشورا نذر کن 

ان شاءلله به بهترین نحو ممکن حاجت روا بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔💔💔همه اکثرا همیننتحمل کنچاره چیه

عزیز من میخام فقط برم خونه اجاره کنیم همین

بخدا اجاره خونه ارزوم شده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا ایه 29 سوره مومنون خیلی مجربه حتی اگه نخری یه خونه خوب پیدا میکنی برا رهن و اجاره تو همین سایت ...

اینقدر ناراحتم روز شنبه گذشته 

دیروز یادم بود بخونم 

ولی سرم شلوغ شد خابم گرفت

نمیشه الان بخونم

من اجلره ایی میخام 

شما نذر کن و انجام بده درکنار تلاشتون حتی اگه شده خودتم شاغل بشی با همسرت تلاشتون بیشتر کنید و نتیجه ...

منتطرم شوهرم خونه احاره ککه بریم پیشش 

اونجا خدا بخواد ،اقا امام رصا کمک کنه برم سرکار

اینقدر ناراحتم روز شنبه گذشته دیروز یادم بود بخونم ولی سرم شلوغ شد خابم گرفتنمیشه الان بخونممن اجلره ...

شاید حکمتی داره یادت رفت نمیدونم بشه یا نه ولی دلت شکسته بخون .راستی ذکر استغفار هم مدام بگید یه بنده خدایی ادم درست و پاکی بود میگفت امام علی علیه السلام با اون ایمانشون و مقام معنویشون استغفار داشتن که معروفه استغفار هفتاد بندی و حتی استغفار معروف امام جعفر اونم بخون برای رزق و روزی و حل شدن مشکلات و بازشدن گره های زندگی خیلی مجربه

۷تا شنبه روضه شو از گوشی دانلود کن تو خونه پخش کن

شنبه یادم رفت ی شنبه نمیشه شروع کنم

شاید حکمتی داره یادت رفت نمیدونم بشه یا نه ولی دلت شکسته بخون .راستی ذکر استغفار هم مدام بگید یه بند ...

عزیز ی لیستی از دعا و سوره ها نوشتم

حدودا ۴ساعت نیاز دارم برای خوندشون

نمیدونم کدومو بخونم